18.11.2008

Lähinnä tylsää

Tylsiä asioita:
Joku varasti pyykkivuoroni. Tai on piilottanut pesutuvan avaimen jonnekin (sen pitäisi roikkua kätevästi naulassa pesutuvan oven vieressä, estää varmaan varkauksia kun oven voi lukita ja ottaa avaimen mukaansa). Ja minun olisi pitänyt pyykätä jo oikeastaan viikonloppuna. Ei auttanut muu kuin varata uusi aika huomiselle, en millään jaksa juosta kellarissa katsomassa olisiko avain palautunut ja sitäpaitsi pyykkivuoroakin oli jäljellä vain tunti, missä olisi ehtinyt pestä sen yhden koneellisen ennen kuin toisen vuoro alkaa. Ärsyttävää. Kaipa minulla on jotain päällepantavaa huomisellekin. Ja silloin menen sinne heti aamusta, ellen ole yhtä sairas kuin tänään ja väsynyt.

Se onkin toinen tylsä asia, flunssa nimittäin. Minulla ei ole ollut pariin vuoteen kuin aika lievää flunssaa, sitä kummallista vähän kuumetta vähän väliä ja vähän muitakin oireita -tyyppiä. Mutta nyt on oikea nuhakurkkukipuflunssa. Ei ole kivaa. Pitäisi tehdä vähän töitäkin joita en pystynyt tekemään viime viikolla kun lääkkeet väsyttivät niin kauheasti, nyt väsyttää tauti.
Täytyy jättää ompelukurssikin väliin. Tälle vuodelle jää vain kaksi kertaa, en taida ehtiä tehdä hamettani valmiiksi siellä. Pitää tehdä kotona.

Ja postissa tuli tänään vuokrankorotusilmoitus.

Mutta on minulla mukaviakin asioita:
Sain eilen kaksi työtarjousta. Hyvin pieniä mutta töitä kuitenkin ja auttavat selviämään joulukuusta.

Ja olen kuunnellut hyvää musiikkia. Tajusin että isältäni löytyy varmasti levyjä, joilla on vanhanaikaisia jazzahtavia naislaulajia ja olikin vaikka mitä. Kuten vaikka tämäntyylistä.

Olen käynyt läpi valokuviani sain poistettua sieltä ehkä kolmisen tuhatta. Lisääkin voisi varmasti. Olen säästänyt kaikki kuvat, epätarkat ja ylivalottuneet ja muuten epämääräiset ja sellaiset joita on viisi lähes identtistä, kun ei voi koskaan tietää mitä tarvitsee joskus mutta nyt päätin että minun täytyy vain tulla toimeen ilman, jos joskus minulla on pakottava tarve huonoille valokuville. Tai kuvata lisää. Se on aika helppoa.

5 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Heh, kuvien delliminen/sorttaaminen on jotain mitä meitsin on pitänyt tehdä jo vuosikaudet, mutta homman työläyden edessä olen vain tyytynyt kuvaamaan lisää. :)

Oliko muuten toi kolmetuhatta paljon vai vähän suhteessa kuvien kokonaismäärään?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuvien läpikäymiseen meni kyllä useampi päivä ja se oli aika työlästä, oli kauhean vaikeaa päättää mikä niistä viidestä samanlaisesta kuvasta pitäisi säilyttää :)
En ole ihan varma oliko poistettuja tosiaan kolmetuhatta, mutta muistelisin että alussa minulla oli noin 12000 kuvaa, nyt muutamaa vaille 9000. Yritän jatkossa käydä kuvat läpi heti kun olen siirtänyt ne koneelle niin siitä ei tule samanlaista urakkaa.

anne-mari kirjoitti...

Voi apua! 3000 kasin poistettua kuvaa? Aikamoisen homman olet tehnyt. En minakaan deletoi epaonnistuneita kansioistani vaikka ei niilla yleensa mitaan teekkaan. Oletan etta sinulla ei sitten ole koneessasi polttavaa dvd asemaa? Tiedatko ketaan jolla olisi ulkoinen jota voisi lainata? On huomattavasti katevampaa polttaa kuvat dvd levylle ja deletoida ne sitten kaikki koneelta. Yleensa otan joitain "tarkeita" kansioita takaisin koneelleni kyseisen operaation jalkeen (mika taytyy tehda muutaman kuukauden valein) mutta silti nopeampaa ja helpompaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea työtarjouksista!

Symppaan täysin tuota pyykkivuoron menetystä. Samaista on sattunut itsellenikin aikoinaan. Jätin kiukuspäissäni asiasta nalkuttavan lapun pyykkituvan oveen (täysin epätyypillistä minulle). Jälkeenpäin nolotti, koska avain oli ihan inhimillisestä erehdyksestä unohtunut suurperheen äidin taskuun...

-annakaisu

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anne-Mari, on minulla polttava dvd-asema, mutta pidän kuvat mieluummin koneella, jos vaikka tarvitsen niitä johonkin :)

Annakaisu, minäkin melkein jätin närkästyneen lapun, tai olisin jättänyt jos minulla olisi ollut paperia tai jos olisin jaksanut mennä takaisin kellariin. Tuo avain oli kyllä ilmeisesti kadonnut lopullisesti, nyt siellä oli uusi avain.

Blog Widget by LinkWithin