19.11.2008

Pyykkäystä ja tautia ja väri-inspiraatiota

Ehkä pyykkivuoroani ei oltukaan eilen varastettu vaan joku oli varastanut pesutuvan avaimen. Nyt siellä oli uusi avain tai ainakin avaimenperä. Jouduin itse varastamaan jonkun pesuaineen, mutta ei sille voinut oikein tehdä muutakaan kun se oli pesukoneessa vuoroni alkaessa. Ehkä joltain oli jäänyt eilen pyykkääminen kesken, siellä oli korillinen lakanoitakin ja pesukoneen hanat olivat auki. Olin kuitenkin julma ja laitoin omat pyykkini koneeseen.

Maa on muuttunut yön aikana valkoiseksi, aika hauskaa, vaikkei se varmaan kauaa kestäkään.
Nyt olisi hyvä ulkoilusää, jos ei olisi vieläkin sairaana. Onneksi jo vähän paremmassa kunnossa. Sairastaminen on oikeastaan aika tylsää.

Ideoin koko ajan jossain taka-alalla vanhan pellavahameeni muutosta. Se on nilkkapituinen ja aika säkkimäinen, sellainen joka saa minut näyttämään muodottomalta. Ajattelin lyhentää sen polvipituiseksi ja kirjailla siihen jotain, luultavasti kukkia vähän kansanomaiseen tyyliin. Ja vähän sadunomaiseen. Löysin eilen kaksi inspiraationlähdettä, haluaisin hameesta samanhenkisen kuin Mimi Kichnerin nukeista tai Andrea Zuillin kirjailuista ja tilkkutöistä, ei tietenkään niiden kopiota mutta jotain joka voisi olla samantyyppisestä maailmasta. Värikästä ainakin.
Olen löytänyt muutakin hauskaa, kuten sellaisesta askartelumassasta (mikä sen nimi onkaan, en yleensä pidä siitä tehdyistä töistä) tehtyjä hahmoja, huopakoristeita (tekee mieli mennä kirpputorille ostamaan villapaitoja huovutusta varten), huopapuukalenterin, hienoja tilkkutöitä, kangasperhosia ja pahvikaupungin. Oikeastaan noissakin on vähän sitä henkeä jota haluaisin tavoitella, sellaista värikästä ja sadunomaista tai hupsua tai jotain.

1 kommentti:

Jussi Kallioniemi kirjoitti...

Hei

Mielenkiinnolla olen blogiasi lukenut monenlaista juttua olet tehnyt ja opetellut.

Itse pidän pientä blogia myöskin osoitteessa romumaailma.blogspot.cpm.


Hienoa lukea sinun blogiasi osaat olla todella avoin persoona.

Ilmanmuuta jatka samaan tyyliin ja ole oma itsesi itsekin yritän olla niissärajoissa, joita itselleni suon. Terv Jussi Kallioniemi

Blog Widget by LinkWithin