16.12.2008

Puuhaa ja video

Olin eilen niin väsynyt (viikonloppuna en saanut nukuttua kunnolla) että en saanut tehtyä yhtään mitään järkevää ja loppuviikolle tulee vähän kiire jos aion tehdä kaiken mitä pitää. Huomenna on työhaastattelu (kunhan vain saan tietää milloin minun sopii mennä sinne), sitten pitäisi tehdä yksi työ loppuun (kunhan vain työnantaja antaisi lisäohjeita), sitten olen luvannut leipoa sinihomejuustopipareita yksiin kirjanjulkistajaisiin (koska se on niin hauskaa) ja sitten pitäisi ommella olkalaukku valmiiksi (olen jo aika pitkällä, siitä näyttäisi ainakin tulevan tarpeeksi jäykkä toisin kuin ensimmäisestä yrityksestäni) ja pitäisi vielä pakata ja siivota ja viimeistellä joululahjoja ja kaiken pitäisi olla valmiina perjantaina ennen yhdeksää. Voin kyllä lähteä myöhemmälläkin bussilla jos näyttää siltä etten ehdi kaikkea.

Joten tänään enemmän kuvaa kuin sanoja, hyvin kömpelö video kuvansiirtoliimasta, kun siitä on kyselty.

6 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Kiitokset videosta oli kiinnostava, vastasi samalla siihenkin, että miten nuo kestää vettä. Ilmeisen hyvin näemmä :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hyvä jos siitä sai selvää, kuvan ja äänen laatu on aika surkea :) Kestävät kyllä vettä hyvin, liotustakin.

Hilja kirjoitti...

Ahhah, nyt tajuun miks mun viimevuotiset yritykset meni ihan pilalle. Yritin mustesuihkulla tulostettua kuvaa siirtää! Sain tosi huonot ohjeet purkin mukana, mut sitten kerran selailin kaupassa lehteä jossa sanottiin tosta tulostinjutusta, mutta jostain syystä järkeilin sen itelleni et laserilla tehdyt kuvat ei siirry, älypää oikein. Mut en oo tuota tienny että se muste on vesiliukoista.
Eli piti siis vaan sanoa että kiitos! Nyt vois ehkä yrittää joku kerta uudestaankin tota.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos videosta, tuo näyttää kiinnostavalta. Päähäni alkoi heti pulputa ideoita. Oletkin ehkä jo kertonut mistä ostit liimaa, voisitko kertoa sen vielä? Tuota lopputulosta ei varmaan voi pestä pesukoneessa?

t.Tuuli

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos videosta! Nuo kasvikirjakuvat näyttävät todella ihanilta kankaalla. Aivan pakko kokeilla itsekin - sitten joulun jälkeen.

-annakaisu

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hilja, vääränlainen kuva kyllä pilaa homman. Minun kannaltani on hyvä ettei siihen tarvinnut mustesuihkutulostetta, sen hankkiminen olisi ollut paljon hankalampaa.

Tuuli, se on kyllä hauskaa puuhaa. Ostin liiman Sinooperista, sitä saa varmaan muualtakin mutta ainakaan kaupungin toisessa askarteluliikkeessä sitä ei näkynyt. Pesukoneesta en tiedä, en ole kokeillut mutta voi olla ettei kestä. Lopputulos on aika liimamainen, joten vaatteisiin sitä ei kannata käyttää muutenkaan mutta tuollaisiin laukkuihin se minusta käy hyvin ja tietysti kuvan voi siirtää muuhunkin kuin kankaalle, tarkoitukseni kokeilla sitä yhden lipastoni pintaan.

Annakaisu, nuo kuvat toimivat kyllä hyvin, niissä toimii hyvin lasertulostimen jälki, joka ei sovi välttämättä valokuviin niin hyvin. Ainakaan minun tulostimeni. Minullakin on vaikka mitä ideoita joulun jälkeiselle ajalle :)

Blog Widget by LinkWithin