7.1.2009

Taudissa

Uusi elämäni alkoi sen verran flunssaisena että keskityn vain karkin välttelyyn ja unohdan liikunnan. Siinä välttelyssäkin on kyllä tarpeeksi, olisi ihanaa ostaa iso pussi karkkeja ja vetäytyä sen kanssa sänkyyn lukemaan kirjaa ja lepäilemään. Tai jäätelöä, se on ollut perinteistä flunssaruokaa. Mutta yritän olla vahva.

Eilinen kyläily meni hyvin, kävimme aika pitkällä kävelyllä (mikä saattaa tietysti olla osasyyllinen tämänpäiväiseen oloon), kirjahyllyni tuli kasatuksi ja ruoka oli onnistunutta. Leipä oli rapeaa ja ohutta ja pippurista ja porkkanasalaatti mehevää ja kuskusissa oli kaikenlaisia hyviä juttuja ja vaikka viininlehtikääryleet olivatkin minulle vähän liian voimakkaita niin isäni ja äitipuoleni pitivät niistä. Ja jälkiruoka oli sopivan raikasta ja kirpeää. Ja kaikki ruuat olivat helppoja ja yksinkertaisia valmistaa ja aika terveellisiäkin (jos ei lasketa tuliaisomenapiirakkaa ja suklaata, mutta se oli vielä vanhaa elämää).

En olisi ikinä saanut kasattua kirjahyllyä yksin, en edes tajunnut millainen sen kuuluu olla. Kahden erillisen hyllyn sijaan se onkin koko seinän kokoinen yhdistelmä, jossa on hyllyjä kolmessa rivissä ja keskellä pieni pöytätaso. Laitan kuvia kunhan saan kirjat järjesteltyä, se ehkä kertoo jotain siitä että olen oikeasti sairas, normaalisti olisin valvonut yli nukkumaanmenoaikani järjestelypuuhissa, nyt minulla ei ole siihen energiaa. Olisi ihan hauskaa päästä eroon tästä jatkuvasta sairastelusta.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin