2.2.2009

Neljäs kuva ja muuta

Minulla on vähän tällainen olo.
Kamut on suosikkistrippisarjakuvani, hauska ja söpö ja yllättävän sanomallinen.

Lauantaina en tehnyt mitään, eilen sain tilkkutäkkini valmiiksi. Se rikkoo ehkä kaikenlaisia tilkkutöiden sääntöjä mutta tärkeintä on että se toimii täkkinä. Eikä sillä ole mitään väliä jos se ei ole ihan suorakulmainen tai -reunainen.
Tiedän miten saisin siitä paremman mutta luulen että en ihan heti ryhdy siihen.
Ja järjestin nappini. Olen ostanut sekalaisia nappilajitelmia niin että nyt minulla on aika paljon niitä mutta suurin osa on tummia tai vaaleita tai muuten neutraaleita eikä siis ihan minun tyyliäni. Järjestelyn jälkeen minulla on yksi lasipurkillinen niitä, toisessa vähän värikkäitä ja kolmannessa hauskoja nappeja joita voisin kuvitella käyttäväni lähiaikoina.
Tästä lähtien aion ostaa vain hauskoja värillisiä nappeja, en enää pusseja joissa voi olla mitä tahansa.

Hilja haastoi minut valokuvameemiin, jossa pitää esitellä neljännen valokuvakansion neljäs kuva. Minun pitää vähän soveltaa haastetta, käytän iPhotoa valokuvien järjestämiseen ja se luo kansiorakenteen itse. Neljäs kansio on vuoden 2007 kuvat, mutta siellä on vain lisää kansioita, ei vielä kuvatiedostoja. Neljännessä kansiossa on vain kolme kuvaa. Joten taidan ottaa vuoden 2007 neljännen kuvan.

Se on onneksi hyvinkin esittelykelpoinen (sitä edeltäneet kuvat olivat joululahjaksi saamastani kylpytakista). Kuva on otettu 11.1.2007, Oulussa, kello on noin kolme iltapäivällä ja aurinko matalalla. Kuvassa näkyy Oulu-halli, se on otettu asuintaloni vierestä (asuin Oulussa Välkkylässä, joka on vähän niin kuin ylioppilaskylä, nyt voin senkin kertoa avoimesti kun en enää siellä asu). Jossain vaiheessa oli tainnut sataa, kun maa on noin jäässä.
Kuva on rauhallinen siihen verrattuna että blogin mukaan olin tuona päivänä paniikissa, olin maksanut vuokran vahingossa kahteen kertaan ja laskuja oli kauheasti ja enkä ollut vielä saanut työmarkkinatukea, olin tuolloin vasta ensimmäisiä viikkoja työttömänä. En tiedä mitä olisin silloin ajatellut jos olisin tietänyt miten kauan sitä jatkuu.

Olin kokonaan unohtaa, sain aika varmasti työpaikan, tosin se on osa-aikainen ja työtä on ehkä pariksi kuukaudeksi ja ei ole varmaa saanko työllistämistukea ja suurin osa työstä on toimistotyötä (mutta se ei haittaa minua), mutta joka tapauksessa, ensimmäinen paikka johon minut otettaisiin haastattelun perusteella. Ja osa-aikainen työ sopii minulle hyvin, silloin voi tehdä samalla muita hommia.

5 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Onnea työpaikasta!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, se tuntuu tosin vielä aika epävarmalta. Työnantaja soitti juuri ja he haluavat minut, vielä riippuu työkkäristä vähän. Ei kyllä tunnu oikein miltään, se on outoa.

zache kirjoitti...

Kas, onnittelut työpaikasta myös täältä. :)

seeds kirjoitti...

Ooh, hienoa! osa-aikainenkin työ on aina hyvästä:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, tosin olen sen verran pessimisti että pelkään että jokin menee vielä pieleen :)
Osa-aikainen työ sopii minulle oikeastaan hyvin, ehdin tehdä muitakin hommia.

Blog Widget by LinkWithin