25.3.2009

Keskiviikkona

Eilinen ompelukurssi ei mennyt ihan hirveän hyvin. Myöhästyin sieltä tunnin kun olin kotona vasta puoli kuudelta enkä millään saanut pakotettua itseäni uudelleen liikkeelle heti. Niinpä sain vain leikattua ja huoliteltua uuden vyötärökappaleen housuihini. Edistyvätpä nekin.
Tarkoitukseni oli alkaa piirtää kaavoja pellavamekkoon mutta muutin suunnitelmiani kun tajusin että se vaatisi vuorinkin ja vetoketjun ja muotoilua ja vaikka mitä ja meillä on enää pari kertaa jäljellä. Ehkä sitten ensi syksynä. Aion sen sijaan ommella kevyitä toppeja netistä tilaamani mallilla, ostin eilen ohutta puuvillakangasta niitä varten. Harmaata jossa on hentoja vaaleita kukkia tai tähtiä ja ohuita hopeisia raitoja ja tummansinistä jossa on vaaleita kukkia, samaa jolla päällystin ompelurasiani joskus silloin.

Syy siihen miksi olin kotona niin myöhään oli kaupunkiretkeni toimistolle lähettämään painoon lehden osoitteita. Vähän huvittavaa matkustaa kahdella bussilla yhteen suuntaan puolisen tuntia ja sitten tehdä kymmenen minuutin työt ja palata takaisin. Tai oikeasti menin kahvilaan tapaamaan ystävää. Yritän korruptoida häntäkin katsomaan Bonesia.

Lehden taitto lähti tänään painoon ja kaiken pitäisi olla toivottavasti kunnossa. Viime numerossa kuvat olivat liian tummia, johtuen kokemattomuudestani sanomalehtipaperin suhteen. Kysyin painosta ohjeita ja nyt kuvien pitäisi toimia paremmin. Opin taas jotain uutta.

Tänään ajattelin mennä käymään neuletapaamisessa, minulla on sinne sopiva virkkaustyökin kesken (jos virkkaus nyt sopii neuletapaamisiin). Ajattelin virkata puuvillalangasta neliöitä (mutta en isoäidin-) ja koota niistä vaikka keväisen kauppakassin.


Eiliseen liittyen, kuva isomummostani lapsineen. Pappani ei ole vielä syntynyt joten kuva on ehkä vuodelta 1912 tai jotain sellaista.

Aurinko paistaa ja olen oikeastaan aika tyytyväinen elämääni.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minä toimitin tässä vasta kuorokuvan jossa oli isoisoisäni ja tehdasryhmäkuvan jossa oli isoisoäitini museoon. Ottivat mielellään vastaan :) Samalla vein kirjan mihin oli merkattu villatehtaan palkat 20-luvulla.

Fanta

Blog Widget by LinkWithin