16.6.2009

Työttömänä & art journal

Sain eilen viestin pomoltani ja kävin sitten toimistolla palauttamassa avaimeni ja hakemassa todistukset ja sitten vietin reilun tunnin jonottamassa työkkärissä (kuulemma se ei ole mitään verrattuna Helsingin kolmeen neljään tuntiin) ja nyt ei tarvitse stressata enää niistä. Voi alkaa stressaamaan siitä että olen taas työtön. Mutta en aio ennen juhannusta.

Art journal on nyt siinä vaiheessa että seuraavaksi pitäisi alkaa kirjoittamaan. En kyllä tiedä mitä. Varmaan taas vain sellaista mitä tulee mieleen, välittämättä kauheasti siitä mitä kuvassa on. Kirjoitusvaihe kestää varmasti vielä kauemmin kuin vahaliituvaihe (jossa lisäsin joka päivä vähän väriä kunnes päätin että sitä on tarpeeksi). Mutta tällä ei ole mitään kiirettä. Ja prosessista on kyllä ollut valtavasti hyötyä minulle, suosittelen sitä kyllä kaikille. Se on aika loistava luovuusharjoitus siinäkin mielessä ettei se vaadi oikeastaan mitään teknisiä taitoja, muuta kuin ehkä sen että osaa leikata kuvia suhteellisen tarkasti (minä käytin joululahjaksi saamiani pieniä ja teräviä ompelusaksia).
Suosittelen myös Caran Dachen liituja, käytin Neocolorin I ja II versioita.
Joku voi olla sitä mieltä että liitu pilasi kollaasit mutta sillä ei ole tässä harjoituksessa niin väliä, lopputuloksella siis.
Kuvat olivat edelleen suurempia kuin skannerini, joten niistä lähti joistain vähän pois.


Tein eilen myös hääpäiväkortin isälleni ja äitipuolelleni, minulla oli vähän kiire kun jostain syystä se oli pakko saada valmiiksi ennen kuin lähdin kaupungille ja siitä ei tullut niin hyvä kuin olisi voinut tulla (pidän kyllä noista puhekuplista). Voi olla että teen vielä toisen. (ja kuvassa on vanhasta lehdestä leikattu pariskunta, ei ketään tuttuja)

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

Ovatpa upeita!

Anonyymi kirjoitti...

todella hienoja,sinulla on värisilmää

t.Ninni

--KATA-- kirjoitti...

Ihania!

Blog Widget by LinkWithin