15.7.2009

Keskiviikko

Sain eilen vaihtopaketin joka oli ulkopuolelta hauska. Sisäpuoli oli lievä pettymys, osittain väärinkäsityksistä johtuen (minulle vintage tarkoittaa vähän kulunutta ja erikoista ja yleensä 1900-lukulaista, toiselle se voi tarkoittaa 1700-lukulaisen kuningattaren muotokuvaa), siksi siitä ei ole kuvaa. Mutta pidän kääreestä.
Yhdelle kahvikuppikasveistani on käynyt vähän huonosti (muut ovat vielä hengissä). En tiedä onko se liian märkä vai kuiva.
Sen sijaan yhden kukkaruukun kutsumaton vieras kukoistaa ja alkaa näyttää jo oikealta kasvilta, mikä se sitten onkaan (joku sellainen jonka siemeniä on saattanut joutua multapussiin).

Blogi hiljenee muutamaksi päiväksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisiko kasvi paprika tai jokin sitrushedelmä - lehtien rakenteesta ja jämäkkyydestä päätellen? Onko mahdollista?

Hilja kirjoitti...

Tökkää sormi multaan, sillä se selviää onko märkä vai kuiva.
(Voi kyllä olla vähän hankala nuo kupit kun niissä ei ole reikää pohjassa, jos kastelee vahingossa liikaa niin juuret lilluu vedessä ja mehikasveilla ne juuret on muutenkin aika onnettomat niin se on helposti menoa.)

N kirjoitti...

Hei Näkymätön, vähän offtopic mutta haluaisitkohan kertoa pääsykokeista sinne graafiselle linjalle missä olit? Mitä luulet, onko muotoilulinjojen pääsykokeet yhtään samanlaiset?

Blog Widget by LinkWithin