13.8.2009

Tähtiä ja meikkiä

Olin eilen (tai olimme, mukava ihminen pyysi minua) katsomassa erilaisia tähtiä. Jos tähteyteen riittää se että on tanssinut niiden kanssa.
Maria Lund vietti 10-vuotistaiteilijajuhlaansa Vaakahuoneella (joka on hauska terassiravintola, jossa on kesällä joka ilta elävää musiikkia/jazzia ja vapaa sisäänpääsy) ja paikka oli tupaten täynnä. Yleisö ei ollut minusta kuitenkaan kauhean innostunutta ja tuntui siltä että jokin jäi puuttumaan. Lundilla on minusta ihan hyvä ääni ja musiikkivalinnat olivat erittäin hyvin makuuni sopivia (I've Got Rhythm, Route 66, Honeysuckle Rose, Girl From Ipanema...) mutta minua ärsytti hän tapansa painottaa ja korostaa joka ikistä sanaa eri tavalla. Ehkä se kuuluu asiaan, minä olen musiikin suhteen enemmän "en tiedä mitään mutta sen tiedän mistä tykkään" -tyyppiä, pidän ehkä enemmän tulkinnoista jotka ovat vähemmän tulkitsevia. Hän vaikutti jotenkin siltä että hän esitti jazz-laulajaa eikä ollut. Ja se on vähän sääli (minusta hänen Surupuku-versionsa ei ole ihan huono, tai Teit meistä kauniin, mutta ehkä ne ovat niin erilaisia versioita alkuperäisistään että ne vaativat vähemmän tulkintaa kuin klassikot. Oikeastaan koko Ajan sävel -levy on ihan hyvä).

Toiset tähdet olivat valovoimaisempia (olenpa tänään nokkela heti aamusta). Pimeän metsän keskellä aukiolla viltillä yrittämässä nähdä tähdenlentoja (ja näimmekin muutaman), vähän pelottavaa (koska öinen metsä on tietysti täynnä outoja olentoja) mutta mukavaa hyvässä seurassa. Ja taas sellaista mitä en olisi ikinä yksin tehnyt, kiitos vielä!

Olen viime aikoina törmännyt mineraalimeikkien ylistykseen ja jollain tavalla ne vetoavat yksinkertaisuuden kaipuuseeni, vaikka en kyllä ole varma miten jauhepurkki on yksinkertaisempi kuin tahna-, mutta siltä se tuntuu. Joka tapauksessa törmäsin joskus johonkin meikkiblogiin Blogilistan etusivulla ja hän kertoi tilanneensa Amerikasta ilmaisia (postikuluilla kyllä) näytteitä ja se vaikutti aika kätevältä, netin kautta saa halvemmalla mutta värien valitseminen on vaikeaa. Näytteet tulivat eilen postissa, viisi pientä purkkia puuterin kaltaista ainetta, joista kolme väitti olevan pohjustukseen, yksi peittämiseen ja yksi johonkin mystiseen (piti valita tietyistä kategorioista). Yhden kokeilun perusteella meikki toimii ihan hyvin ja levittäminen on helppoa (jopa ainoalla levittämisvälineellä joka minulta näyttää löytyvän, vanhalla Bodyshopin puuterivipalla), tosin päädyin valitsemaan aivan liian vaaleita sävyjä. Olen aika vaaleaihoinen ja meikkivoiteesta joudun ottamaan aina vaaleimman sävyn, joka ei välttämättä ole tarpeeksi vaalea mutta unohdin sen että olen saattanut ruskettua kesällä vähän huolimatta suojauksesta ja että on mahdollista että heillä on aika hyvä valikoima vaaleampien sävyjen suhteen, parempi kuin jossain satunnaisessa halvassa meikkivoiteessa.

1 kommentti:

-TC- kirjoitti...

Olenkin laskenut 1+1 yhteen jonkin aikaa, mutta sain vastaukselle varmistuksen vasta tänään, onnea <3

Blog Widget by LinkWithin