15.9.2009

Keskiviikko

Minulla oli kaunis vihreä lasikannu. Sille ei käynyt oikein hyvin, typeryyttäni olin laittanut sen kuivumaan muovisangon alle ja unohtanut ja vedin sangon ulos kaapista ja samalla kannukin tuli ulos. Minulle on käynyt näin aikaisemminkin, en tiedä milloin opin (mutta yritän olla haukkumatta itseäni liikaa, en ole varmasti ainoa ihminen jolle niin on käynyt).
Onneksi olin sattunut ostamaan sellaisen "ihmesienen", siis siivousvälineen (vaikka voi olla että toisenlaisistakin sienistä tulisi hyvä olo) ja taistelu epämääräisten läikkien kanssa (olin luullut että ne olivat maalitahroja tai kulumia) sai poistettua ärsyyntymistä hyvin. Nyt kelpaa tulla huomenna korjaamaan vuotavaa hanaa, tai hikoilevaa, taisi sanoa huoltotäti joskus heinäkuussa tarkastaessaan sen (kun taloyhtiön vesilaskut olivat nousseet).

Kävin pienellä lenkilläkin metsässä, vähän noukkimassa puolukoita matkaevääksi ja nauttimassa auringosta. Näin pitkästä aikaa palokärjen, se oli mukavaa.
Olin illallakin kävelyllä, sekin oli mukavaa kun seura on oikea.

Kuvittelen että minulla on vähän flunssainen olo. Toivon ettei ole, huomenna on nimittäin ompelukurssin ensimmäinen kerta ja perjantaina ajattelin mennä nälkäpäiväkeräämään. Se jäi viime vuonnakin väliin taudin takia.

Mainostan vielä kilpailua, tähän mennessä on tullut vasta muutama vastaus joten voittomahdollisuudet ovat hyvät.

2 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Tuo ihmesieni/taikasieni on kyllä kumma kapistus. Sillä lähtee hyvin puhtaaksi niin keraaminen liesitaso, puinen syöttötuoli kuin kylpyammekin. Ja mikään ei näytä vahingoittuvan sen käytöstä. Erikoista!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuli kyllä tiskipöytä (ja koko muu keittiö) aika puhtaaksi. Sieni kyllä kuluikin loppuun, en tiedä osasinko käyttää sitä oikein. Toinen sellainen on vielä, sen kanssa voisi hyökätä kylpyhuoneeseen.

Blog Widget by LinkWithin