9.10.2009

Ärsyyntymistä

Olen ärsyyntynyt. Varasin pesutuvan täksi aamuksi, seitsemästä kahteentoista. Menin yhdeksältä sinne ja joku on joko varastanut vuoroni tai unohtanut palauttaa avaimet illalla (silloin kyseessä olisi ihminen joka kerran varasti vuoroni, hänestä uskon mitä vain). Ärsyttävää. Sekin on tietysti ärsyttävää että on vain kolme pyykkivuoroa päivässä ja voi olla että joku kuvittelee että ei haittaa jos he pesevät pyykkinsä vain nopeasti. Joku joskus sanoi minulle että kuvitteli että olin pessyt pyykkini jo. Mutta kun vuoro on seitsemästä eteenpäin niin se tarkoita että siellä pitäisi olla heti seitsemältä.
Tiskaaminen ei kyllä ole paras keino purkaa aggressioita. Viattomat astiat joutuvat helposti sijaiskärsijän rooliin.

Tekisi mieli mennä väijymään kellariin vuoronvarastajaa mutta minulla on parempaakin tekemistä. Enkä kuitenkaan keksisi mitään sanottavaa, mulkoilisin vain ja se on tosi tehokasta.


Mutta metsässä on sentään kaunista ja ompelukurssivaatteeni alkaa näyttää jo oikealta vaatteelta (ja on ehkä käyttökelpoinen). Ja ärsyyntyminen antaa hyvää energiaa siivoukseen.

Lisäys: En sitten saanut pyykättyä lainkaan ja puolilta päivin hyvin ärsyyntynyt mies tuli soittamaan ovikelloani ja kysymään missä avain on. Olisi kai pitänyt soittaa huoltoon, jos heillä olisi vara-avain.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai miksi et keksi sanottavaa? Etkö voisi sanoa sen, miten asia on: miksi hän varastaa pyykkivuorosi?

t. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisi pitänyt sanoa etten uskaltaisi sanoa mitään :)

Anonyymi kirjoitti...

OK, jätä lappu?
Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Harkitsin sitä, mutta olen tullut siihen tulokseen että laput eivät ole kauhean tehokkaita ja en usko että olisin saanut kirjoitettua mitään millä olisi ollut vaikutusta. Sitä paitsi jos olisin kiinnittänyt lapun pesutuvan oveen ei sitä olisi välttämättä huomattu (avaimia ei oltu palautettu lauantaiaamuun mennessä) ja olin lukenut varauslistaa väärin niin että olisin syyttänyt aivan väärää ihmistä.

Joku muu oli ollut järkevämpi kuin minä ja ilmeisesti soittanut huoltoyhtiöön, eilen sinne oli ilmestynyt uusi avain. Se on aika huvittavaa, alun perin pesutupaan oli yksi avain ja sitten joku otti sen ja sinne ilmestyi uusi avain. Sitten vanha palautettiin ja meillä oli kaksi avainta pesutupaan. Nyt niitä on varmaan sitten kolme, jos vanhat palautuvat. Joku taitaa todella pelätä että joku varastaa hänen pyykkinsä kun vei molemmat avaimet. Ti sitten pelkää että joku varastaa kuivaushuoneen, kuten minulle kävi. Kun menin pyykkäämään siellä oli yksi lakana ja kun hain pyykit sinne oli tuotu toinen. Mikä on tietysti sääntöjen vastaista, erityisesti se että kuivaa muualla pestyä pyykkiä. En edes tiedä kuinka tehokasta se on, kuivaushuoneen ovi oli hajonnut ehkä kuukausi sitten ja sitä ei ole korjattu (samoin kuin ei ole linkoakaan joka hajosi joskus vuonna 07...) ja nyt kuivaushuone lämmittää koko pesutuvan. Mutta siitä en välittänyt erityisesti, en edes aikonut käyttää kuivaushuonetta, vaan -rumpua (jos se olisi ollut käytössä olisin kyllä ollut hyvin ärsyyntynyt). Oma pesukone saattaisi olla kätevä mutta aika mahdoton ratkaisu, kylpyhuonettani ei ole suunniteltu sellaiseen ja sinne saisi vain minikokoisen pesukoneen (ainoa pistorasiakin on toisella puolella huonetta pesukoneen paikasta) ja lakanat pitäisi silloinkin pestä pesutuvassa. Yleensä pesutupa toimii kyllä hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

pitkä selitys :)

Maria

Blog Widget by LinkWithin