13.10.2009

Keskiviikko

Törmäsin aamukävelyllä kolmeen poikaan, jotka olivat eksyneet liikuntatunnin suunnistuksessa. Muutenkin koululaissuunnistajia näkee metsässä paljon ja olen heille vähän kateellinen. Se olisi ollut suunnilleen ainoa liikuntatuntipuuhaa, josta olisin oikeasti pitänyt ja harrastimme sitä kerran. Lähiömme ostarin liepeillä (siellä kyllä kasvoi noin kolme puuta).
Olin kyllä myös luokan paras ensimmäisillä luokilla pelatussa kahden tulen välissä -pelissä. Sen jälkeen kyvylleni väistellä palloja loistavasti ei ollut kauheasti käyttöä.Siskoni pyysi minua ottamaan kuvia vanhoista avaimistani (hänellä oli syynsä). Keräilisin mielelläni enemmänkin avaimia, ne ovat vain aika kalliita yleensä.
Huomasin että avaimet sopivat hyvin pieniin lasipulloihin.

Kävimme katsomassa eilen elokuvan joka oli aika hieno, mutta vähän liian jännittävä minulle. Voisi kuvitella että kestäisin 7-vuotiaille sallitun elokuvan, mutta en näköjään.

5 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Meilläkin pelattiin kahden tulen välissä aina ala-asteella ja pidin siitä kovasti. En kyllä tiedä, olinko luokan paras. Saatoin hyvin ollakin, koska joku siinä vetosi strategisiin ja liikunnallisiin taitoihini. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En minäkään tiedä olinko luokan paras, mutta olin yleensä se viimeinen, jota kaikki yrittivät polttaa (tosin joku voi olla tietysti sitä mieltä että paras pelaaja on se joka polttaa eniten muita). Minun taitoni perustuivat vain siihen että ilmeisesti kammoan palloja ja väistän niitä vaistomaisesti. Siitä ei ollut kauheasti hyötyä koripallossa tai pesäpallossa esimerkiksi. Pesäpallossa minulla oli sekin ongelma etten ikinä osunut palloon. En ole todellakaan liikunnallisesti lahjakas :)

Hilja kirjoitti...

Meidän yläasteella suunnistettiin vaikka kuinka paljon (ihan liikaa). Mä en oikein tykännyt. Koripallosta tykkäsin, ja sählystä. Ala-asteella tykkäsin siitä pesiksen pehmoversiosta, en nyt muista miksi sitä sanottiin.

Sari kirjoitti...

Minulla on kammo kaikista koululiikunnan peleistä. Kahden tulen välissä oli varmasti kamalin peleistä :) Tai sähly ehkä vielä kamalampaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sähly oli minusta ihan siedettävää, lähinnä sen takia että olin yleensä maalivahti ja en ollut aivan surkea siinä, koripallossa olisi pitänyt liikkua liikaa :) En kyllä muista oliko meillä mitään lajeja liikuntatunneilla joista olisin oikeasti pitänyt, oli vain joitain jotka eivät olleet niin kammottavia kuin muut.

Blog Widget by LinkWithin