2.10.2009

Perjantai
Messuosasto on valmis. Ja minusta ihan hauskan näköinen. Taustalla näkyvissä kankaissa on suunnilleen kaikki kustantamon kannet, minun kädenjälkeni näkyy noin puolessa niistä.
Itse en ole vielä valmis, pitäisi vielä tiskata ja pyykätä ennen messujen alkua.
Olen vähän hermostunut hyvällä tavalla, kirjamessut ovat vuoden kohokohtiani. Se on aika väsyttävää mutta hauskaa.

Jätin eilen melkein menemättä ompelukurssille, olin hirvittävän väsynyt ja en löytänyt ompelustani mistään. Sain kuitenkin lähdettyä, ajattelin että minun pitää ainakin käydä katsomassa jos se olisi jäänyt koululle. En pitänyt sitä kauhean todennäköisenä mutta olin väärässä. Opettaja oli ottanut kankaat talteen ja pääsin eteenpäin tunikani kanssa. Olen huomannut että trikoon käsitteleminen ei ole kauhean hauskaa puuhaa, mutta sain kuitenkin osat leikattua irti. Ja harsittua yhteen, opettaja on aika tiukka tuollaisista työvaiheista jotka on helppo jättää väliin mutta jotka ovat aika hyödyllisiä vaatteen istuvuuden kannalta. Tunikasta näyttäisi tulevan yllättävän hauska, olin ajatellut vain että harjoittelen trikoon ja saumurin käyttöä ja lopputuloksella ei ole niin väliä mutta siitä saattaa tulla ihan käyttökelpoinen.

Tulin eilen ulos "kaapista" isälleni. Keskustelu ajautui sellaiseen tilanteeseen että olisin joutunut valehtelemaan tai välttelemään muuten. Se oli aika helppoa ja hän tiesi kenestä puhuin, ilmeisesti olin maininnut mukavan ihmisen joskus nimeltä (ja kun minulla ei ole tapana puhua miehistä niin se on tietysti epäilyttävää!).

7 kommenttia:

labbai kirjoitti...

Noh, minä olen nyt sitten jossain välissä tipahtanut elämäsi virtauksista ja ajautunut rantaan. Kaappeja? Nappeja? Salaisuuksia? Salasuhteita? Ei kaiken tarvitse olla dramaattista. Tuskin edes jännittävää. Asiat vain ovat. Tapahtuvat ja jatkavat ratojaan. Näin se vain menee. Tylsää mutta totta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minun elämässäni on kyllä hyvin vähän dramatiikkaa :)

kati kirjoitti...

Hienon ja tutustumaan houkuttelevan näköinen osasto.

annakaisu kirjoitti...

Kaunis ja siisti messuosasto. Melkein toivon, että asuisin Turussa ja pääsisin käymään katsomassa sitä :) Mukavaa viikonloppua messuilla!

suklaahirviö kirjoitti...

Tosi hieno messuosasto! Itse tavallaan haluaisin käydä messuilla, kun on niitä niin moneen lähtöön kaikkea mielenkiintoista. Kirjamessu, ruokamessu yms. Mutta mietin vaan kannattaako maksaa sisäänpääsymaksu, kun joskus ahdistun isoista ihmismassoista. Taisi olla aika paljon väkeä kirjamessussa??

Se on niin paha kun ei koskaan tiedä tuleeko se AHDISTUS väkijoukossa vai ei! Jos tulee niin pitää heti päästä pois ja sitten menee pääsymaksu hukkaan, tavallaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kati ja Annakaisu, kiitos, olemme aika tyytyväisiä osastoon :)

Suklaahirviö, se lippu on kyllä sen verran kallis että helposti miettii viitsiikö sen kanssa ottaa riskejä. Ja ihmisiä on siellä kyllä aika paljon.

Anonyymi kirjoitti...

minustakin dramatiikka on yliarvostettua. tavallisuus on <3 <3 <3 :)

Blog Widget by LinkWithin