22.11.2009

Maanantai

Lauantaiaamuna tutkin paria sääennustusta ja ne väittivät että koko päivän sataa tai ainakin on aivan harmaata, joten otin mukaan sateenvarjon ja lähdin kohtuullisen pitkälle kävelylenkille. Kun pääsin kotiin, olin nälkäinen ja väsynyt ja aurinko alkoi paistamaan heti kun suljin kotioveni. Onneksi olin ostanut aivan huonoja perunoita ja sain niistä hyvän syyn lähteä uudestaan ulos.
Ja sateessa kävelykin oli aika hauskaa. Lammikkoon putoavien vesipisaroiden renkaat onnistuivat melkein hypnotisoimaan minut.

Olen joskus ehkä vähän hidas. Kotini lähellä on huoltoasema jonka vieressä on bussifirman varikko, vai miksi sitä kutsutaankaan. Niitä vastapäätä on parkkipaikka, jossa osa paikoista on varattu iltayhdeksästä aamukuuteen. Olen kulkenut siitä ohi aika usein ja ihmetellyt sitä, miettinyt kuka tarvitsee paikan vain yöksi. Nyt kun kuljin siitä ohi niille paikoille oli pysäköitynä pari bussia, mikä on aika loogista (ainakin äitini mielestä) mutta minulle se oli täysi mysteeri. Mutta ainakin nyt tiedän.

Jouduin Swap-botissa ammattihuijarin uhriksi. Tai en varsinaisesti uhriksi, mutta lähetin paketin ihmiselle, jonka urana on huijata ihmisiä tuollaisilla sivustoilla, ilmeisesti hän on saanut kasaan rahaakin. Minä hävisin vain kaksi suklaapatukkaa, jotka olisin lähettänyt mieluummin jollekin mukavalle ihmisille. Harmi etten lähettänyt salmiakkia. (Paitsi etten tietysti olisi, en lähettäessäni tiennyt että hän oli huijari).
Tuo on hauska harrastus (tosin nyt olen vähentänyt sitä, ajan ja rahan puutteesta), mutta siellä pitää olla varovainen. En harrasta vaihtoja, joissa täytyy käyttää paljon rahaa, esimerkiksi.


Sunnuntainakin pääsin nauttimaan auringosta. Ja sumusta. Näytti aika hienolta.
Näin metsässä sauvajuoksijoita. Se näytti aika hassulta.

4 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Veikeitä kuvia sulla tänään. Tykkäsin varsinkin tuosta missä on ihmisiä sumussa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

He tulivat juuri sopivalla hetkellä. Sain lähdettyä aika aikaisin ulos ja ehdin kuvaamaan ennen kuin sumu haihtui ja kun aurinko oli sopivassa kulmassa, sellaisia säitä ei kovin usein ole, ainakaan niin että olisin kameran kanssa liikkeellä.

Liiolii kirjoitti...

Ihananihanat kuvat! Huijarit ovat tylsiä, itse en ole joutunut uhriksi, vaikka jonkin verran olenkin erilaisissa vaihdoissa ollut mukana.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :) Minä olen törmännyt huijareihin pari kertaa, mutta onneksi kyse on ollut jostain suklaapatukoista (vaihdan lähinnä käsitöitä ja suklaata :)) eikä mistään sen arvokkaammasta. Ja noin ammattimaiseen huijariin en ole törmännyt muulloin, hänellä oli useita tunnuksia useille erilaisille sivustoille joissa liikkuu rahaa ja tavaraa.

Blog Widget by LinkWithin