23.11.2009

OmpeluaKun minulla ei ollut järkevämpääkään tekemistä niin ompelin taas (nyt se on loppu vähäksi ajaksi, ainakin niin kauan että saan ostettua lisää neuloja ja varmistettua etten tappanut konetta). Nyt on uusi hame ja korjattu laukku.
Hame on Clothkitsin tarvikepakkauksella tehty, siinä on mukana kangas ja lanka ja vetoketju ja vuori ja hyvä ohje, tekemiseen tarvitsee vain ompelukoneen. Ostin tämän hamekankaan joskus alkusyksystä kun se oli jossain alennuksessa, minusta tuo kuosi ei ole heidän hauskimpiaan ja vierastan vaaleanruskeaa painatusta ja pidän yleensä vähän leveämmistä hameista mutta muuten se on aika hyvä. Ja oli helppo ommella. Minulla on vielä toinen hamepaketti odottamassa, se on tosi ihanalla painatuksella. Nyt pitää vain päättää odotanko että/jos olen laihtunut niin että voin tehdä pienemmän koon, hame on sen muotoinen ettei se toimi niin kuin muut hameeni, joiden kanssa ei ole niin väliä missä kohtaa vyötäröä ja lantiota ne ovat. Isoin koko (16) sopi nyt minulle hyvin, vaikka viime viikolla kuvittelin ettei sopinut. Hämmentävää.


Laukun korjaaminen sai minut suunnittelemaan uutta laukkua, sellaista joka kestäisi kauemmin kuin pari kuukautta. Mutta tuo kestää varmaan siihen asti. Lintu ja puhekupla on ostettu viime vuonna kädentaitomessuilta Tampereelta.


Tämä valmistui jo perjantaina, joululahja äidille. Hän saa myös vanhan puutarhakirjan ja kirjaillun kuvan unikosta, piirsin sen hänen palstansa kukkien perusteella. Mutta ehkä lahja tarvitsee vielä jotain? Jouluun on kuukausi ja minuun iskee lievä paniikki. Minulla on jo jonkun verran lahjoja mutta joihinkin ei ole vielä edes inspiraatiota. Mutta on vielä aikaa.
Nuo vaatteet on silitetty parikin kertaa, mutta ilmeisesti ne eivät halua pysyä sileinä.

Sain kirjoitettua paikkaan, jossa kävin haastattelussa lokakuussa kun sieltä ei kuulunut mitään. Kuulemma minulla alkaa työt siellä vuoden alusta, jos heidän projektinsa saa rahoituksen. Toivottavasti saa. Sitä ennen on ainakin yksi työkeikka.

6 kommenttia:

annakaisu kirjoitti...

Hei, ja onnea työpaikkaan valituksi tulemisesta :) Toivottavasti rahoitus järjestyy!

Minusta tuo ompelemasi hame on kiva, vaikka painatus voisi ehkä erottua selvemminkin. Haaveilen itsekin noista Clothkitsin hameista, kun niissä on niin kivat painatukset...

Laitathan kuvan siitä unikkokirjonnasta!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Pelkään että rahoitus ei järjestykään, se olisi nimittäin minulle aika kätevä paikka tähän tilanteeseen.

Painatus voisi olla vaikka keltainen, se miellyttäisi minua enemmän mutta minulla on outo suhde neutraaleihin väreihin, joku beige aiheuttaa kammotusreaktion :)

Kirjailu on vähän jumittunut kun se pitäisi kehystää ja luulin että se olisi mahtunut yhteen vanhaan valokuvakehykseen mutta olikin vähän liian iso. Niin sille pitäisi keksiä joku muu ratkaisu enkä ole ihan varma siitä olenko aivan rahaton joulukuussa, ehkä minulla onkin varaa johonkin kehykseen. Tai sitten yritän säätää jotain itse. Ja kun en tiedä millainen kehys siihen tulee niin en tiedä pitäisikö siihen vielä kirjoa jotain. Mutta ehkä se valmistuu ennen joulua :)

Anonyymi kirjoitti...

voi voi.. Muistuu mieleeni vuoden takainen joulunalus, jolloin mietit samanlaisia asioita, eli riittääkö tämä tämä ja tämä lahjaksi jollekin. Onko tarpeeksi, kelpaako lahja..

Näkymätön pieni, tuo itse tehty pusero, joka näyttää muuten tosi hyvältä, olisi jo yksinään aivan riittävä lahja äidillesi! Sellaisen tekemiseen menee kuitenkin paljon aikaa, ja on taatusti mieleinen lahja, kun äitisi on kerran itse sellaista toivonut.

Sinä riität ja kelpaat. On aivan turha miettiä, mitä vielä pitäisi olla, jotta olisi hyvä ja tarpeeksi. Aivan turhaa kehittää itselleen sitä kautta turhaa stressiä.

terv. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla :) Enemmän kyse on lahjojen tasapainosta, millainen lahja minulla on äidilleni verrattuna siihen millainen isälleni ja äitipuolelleni (joiden lahja on onneksi valmis). Äitini on valittanut hyvien tunikoiden tai muiden paitojen puutetta, kun kaupoistakaan ei kuulemma löydy, niin ajattelin että se voisi toimia hyvin. Väristä en tiedä enkä varsinaisesti koostakaan mutta jos se ei ole hyvä niin voin tehdä joulun jälkeen uuden.

Josefiina kirjoitti...

Ihanaa kun joku muukin inhoaa beigeä!!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla liittyy beigeen kauheasti sellaista symboliikkaa että vaikka pitäisinkin siitä värinä niin käyttäisi, se tuntuu symboloivan vääränlaista kiltteyttä ja näkymättömyyttä ja sellaista.

Blog Widget by LinkWithin