8.1.2010

Perjantai

Oli mukavaa että keskellä viikkoa oli vapaapäivä mutta se sai minut yhtä hermostuneeksi kuin viime viikonloppuna. Osa mielestäni ei voinut millään uskoa että minulla todellakin oli vapaata ja toinen osa suurenteli kaikkia työhön liittyviä hermostumisia niin että heräsin taas kolmelta kauhuissani, nukahdin uudestaan pitkän ajan päästä ja näin outoja unia. Mutta ehkä se helpottaa ajan myötä, tämä on kuitenkin uusi tilanne minulle.

Työpäivä meni pelkoihini verrattuna taas hyvin. Yhdistys järjestää torstaisin kokouksen kaikille jäsenilleen ja meidän osastomme on kokouksissa mukana ja minun piti mennä mukaan tarkkailemaan mitä siellä tapahtuu. Ja jouduin sihteeriksi. En kehdannut kieltäytyä enkä järkytykseltäni saanut sanottua etten ole koskaan edes ollut kokouksessa jossa on sihteeri ja puheenjohtaja ja hänellä nuija ja esityslista ja sellaista, saati että olisin joutunut kirjoittamaan pöytäkirjan. Joten kirjoitin ja kirjoitin niin nopeasti kuin pystyin ja sain kai kaiken tärkeän kirjattua, se mitä en saanut ei ollut oleellista (hirvittävä lista nimiä yhdessä kohdassa) ja sai kuitattua pöytäkirjassa yhdellä lauseella, minulle selvisi myöhemmin. Päivä meni nopeasti, ensin kokousta odotellessa, sitten melkein kaksi tuntia kokouksessa (en muista milloin olen kirjoittanut niin paljon käsin) ja loppuaika pöytäkirjaa kirjoittaessa. Siihen oli onneksi valmis malli. Ja ilmeisesti siitä tuli ihan tarpeeksi hyvä, kun he uhkasivat laittaa minut sihteeriksi uudestaankin. Eikä se oikeastaan haittaisi minua.

Töiden jälkeen jonotin Kelassa neljäkymmentä minuuttia. Onneksi iPhone toimii hyvin sähkökirjojen lukemisessa (siitä on seuraa bussimatkoillakin).

Pidän kaakaosta mutta minulla on harvoin kotona maitoa (saati sitten jotain soijamaitoa) ja useimmat kaakaot maistuvat ankeilta veteen tehtyinä, vaikka ne väittäisivätkin liukenevansa veteen. Näin ennen joulua ohjeen miten voi itse sekoittaa kaakaojuomajauheen ja se vaikutti aika kätevältä. En löytänyt nyt juuri sitä ohjetta mutta useita muita ja valitsin yhden sillä perusteella että minulla oli aika paljon tomusokeria jäljellä joululeivonnaisista. Aika hyvää, tosin se olisi ollut parempaa, jos en olisi lisännyt mukaan paria teelusikallista kanelia...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. miksi et käytä maitoa?

Maria

Tuazophia kirjoitti...

Maitojauhe on tosi näppärä tuote juuri tuollaiseen kaakaotarpeeseen! :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Maria, käytän kyllä mutta menetin jossain vaiheessa haluni juoda sitä ja käytän sitä ruuanlaitossa hyvin vähän, niin maidon ostaminen satunnaiseen kaakaonhimoon ei tunnu kauhean järkevältä, kun se ehtii pilaantua.

Tuazophia, siltä se kyllä vaikuttaa, minun pitää vain vähän ehkä kehittää sekoitussuhdetta. Muita aineita oli varmaan puolitoista litraa ja kanelia kaksi teelusikallista mutta se oli vähän liikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen blogisi satunnaislukija ja huomasin että olet saanut uuden työpaikan. Onnea ja oikein mukavaa vuotta 2010 muutenkin. M

Anonyymi kirjoitti...

Entä useita kuukausia säilyvä UHT-maito? Ei ihan saman makuista kuin tavallinen maito, mutta kaakaosta tulee varmasti silti parempaa kuin veteen keittämällä.

Syöthän kuitenkin riittävästi muita maitotuotteita.

terv. Maria-täti ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

M, kiitos ja kiitos samoin :)

Maria, säilyykö se avattunakin? Voi olla että se toimisi mutta tuo jauhe on kyllä ehkä kätevämpää, kun riittää että keitän veden vedenkeittimellä ja sekoitan jauheeseen, ei tarvitse liata kattilaa :) (minulla ei ole mikroakaan...)
En tiedä käytänkö tarpeeksi maitotuotteita, luultavasti en, mutta syön joka päivä kyllä maustamatonta jogurttia, vähintään aamulla.

Anonyymi kirjoitti...

Noita UHT-maitoja on montaa kokoa, pienin on pari desilitraa, joka riittäisi hyvin yhteen kaakaoon. Kyllä ne säilyy avattuna useita päiviä (paremmin kuin tavallinen maito).

Itse pidän noita UHT-maitoja sen varalle, että "oikea maito" pääsee joskus loppumaan.

Maitojauhe on varmasti kätevämpää, mutta omaan suuhuni sen maku on liian outo ;)

Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Siinä liiallisessa kanelisuudessa on se hyvä puoli ettei mikään maitojauheen outous maistu :)

Blog Widget by LinkWithin