7.1.2010

TorstaiLoppiaiseeni kuului onneksi muutakin kuin hyödyllisiä mutta vähän rasittavia juttuja (esim. asumistukihakemuksen täyttäminen ei ole lempipuuhaani), kuten hyvin lumisessa metsässä kävelyä ja kauheasta mäestä laskemista, kaksi kertaa. Se oli melkein liian pelottavaa minulle, mutta onneksi uskalsin (kun vähän kannustettiin).

Päätin että minun ei ole aivan pakko päivittää joka päivä nyt kun minulla on töitä, luulen että joko kirjoitan jotain silloin kun on asiaa tai sitten päivitän edelleen joka arkipäivä, mutta joskus ehkä laitan vain yhden kuvan ja vähän tekstiä. Kumpi kuulostaa paremmalta? Joka päivä kirjoittaminen on ollut kyllä erittäin hyödyllistä ja pelkään että tauot vain pitenevät jos annan itselleni luvan pitää niitä. Se on ehkä ainoa kurinalainen asia elämässäni.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas mukavaa, kun kysyt lukijoiltasi... Minusta on kivaa jos jaksat kirjoittaa joka päivä pari lausetta tai laittaa vain kuvia.

T:

Harri
:)

Tuazophia kirjoitti...

Kyllä kuvakin on ihan hyvä päivän postaus, mutta jos nyt joskus jää joku päivä väliin, niin eiköhän me kaikki kestetä se. ;) En olekaan vielä onnitellut, mutta siis onnea uuden työpaikan johdosta!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tuntui aika omahyväiseltä kysyä tuota, mutta haluaisin miellyttää mahdollisia lukijoita jossain määrin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. itse tietysti päätät, miten haluat blogiasi pitää, mutta henkilökohtaisesti arvostan tekstipostauksia, kuva silloin tällöin on tietysti myös kiva.

Maria

omppu kirjoitti...

Ensisisjaisesti sinun pitäisi postata vain silloin kun itsestäsi siltä tuntuu. Mielestäni tekstipostaukset ovat aina kivoja, mutta ei muutama valokuva silloin tällöin vähennä intoani blogisi seuraamiseen. :)

Blog Widget by LinkWithin