3.2.2010

Keskiviikko

Olin vähän hermostunut aamulla kun minun piti mennä seulottavaksi. Olin paikalla liian aikaisin, tietysti, ja epävarma siitä miten minun pitäisi toimia (se hermostuttaa minua aina, varsinkin jos pitää tehdä jotain mitä en oikein osaa ja joku näkee sen). Kävelin katuja edestakaisin kymmenen minuuttia, sitten seisoin oven edessä keräämässä rohkeutta ehkä viisi. Ja sitten menin sisälle ja kaikki olikin helppoa, niin kuin yleensä. Vaikeinta oli muistaa milloin olin ollut edellisen kerran papa-kokeessa, joskus Oulussa. Silloin itse koe oli kivuliaampi muistaakseni mutta ehkä asiaan erikoistunut hoitaja on taitavampi kuin yleislääkäri.

Kävin tutkituttamassa yläpäänikin. Näköni ei ole kuulemma huonontunut juurikaan, vähän laitetaan miinusta lisää. Se etten ole nähnyt viime aikoina kunnolla johtuu vain siitä että linssit ovat hirvittävän naarmuiset, optikko järkyttyi vähän niistä. Eli uusille laseille on kuitenkin tarvetta. Päädyin valitsemaan kehykset jotka ovat melkein samanlaiset kuin vanhat mutta eivät kuitenkaan ja sitten aurinkolasit vahvuuksilla, aivan erilaiset, sellaiset joiden pitäisi suojata aika hyvin. Kolmen viikon päästä näkee sitten miltä näyttää.

Muistin ottaa kuvan uusista laseista, ennen kuin jätin ne viimeisteltäviksi.

Sitten kävin vielä kahvilla uuden hauskan tuttavan kanssa, se teki hyvää.

3 kommenttia:

Jussi Kallioniemi kirjoitti...

Itse ainakin olen hermona jo normaalistakin lääkärikäynnistä.

Sinänsä jännä ehkä se on vain jossain omassa mielessä kuitenkin.

Tuo tuntuu mielestäni normaalilta jännittää koetta.

Kaupungissa on mukava poiketa kahville kahviloihin itse poikkean aina Tampereella itsenäisyydenkadulla kahvilla ennen harjoitteluun menoa.

Saa ainakin hetken olla lämpimässä ja surffailla ilmaisella wlanilla. : D

-TC- kirjoitti...

Sulla on vissii eka kappale pariin otteeseen? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Jussi, ilmainen wlan on kyllä kätevä, olen huomannut iPhonen kanssa.

TC, niinpä on, hyvä kun huomasit. Kirjoitin sen iPhonen useammassa erässä ja jostain syystä ohjelma tuplaa kappaleita helposti. Ja itse en tietenkään tekstiä enää lue :)

Blog Widget by LinkWithin