11.3.2010

Perjantai

Minulla on ollut viime aikoina niin paljon kaikenlaista, työjuttuja ja tekemistä ja ohjelmaa että käyn vähän ylikierroksilla ja nukahtaminen on vähän vaikeaa.
Taidan kokeilla jos saisin pidettyä vaikka lauantain ilman ohjelmaa. Minusta on hauskaa että minulla näyttäisi olevan elämä ja töissäkäyminen on edelleen hauskaa ja ahdistus on onneksi pysynyt poissa (tunnen itseni suorastaan normaaliksi ja pidän siitä) mutta tarvitsen aivan tyhjääkin aikaa.

Opin että jotkut kirjoittavat fanfictionia Gilmoren tytöistä. En kyllä tiedä miksi se yllätti minut.

Minulla on ompelukurssilla tuttu, jonka kanssa olemme puhuneet paljon laukuista. Esittelin uuden laukun hänelle ja se sai paljon asiaankuuluvaa ihailua (kieltäydyn olemasta vaatimaton tuon laukun suhteen, se on helvetin hyvä).

Kotiin kävellessäni ilmassa oli aivan selvä kevään tuoksu.

Näin unta että olin oppilaana amerikkalaisessa sisäoppilaitoksessa, suomalaisena ja mahdollisesti tämän ikäisenä. Lintsasin yhden iltapäivän (ja tunsin siitä unessakin syyllisyyttä) ja menin läheiseen kaupunkiin. Se oli hyvin vanha ja sievä, jotenkin uudisasukastyylinen mutta minä olin kiinnostunein supermarketista (pidän ulkomaalaisista supermarketeista). Siellä oli yksi osasto pelkästään suomalaisia mainosheijastimia.

Olen kuullut tai lukenut pari hauskaa sanontaa viime aikoina. Joku mies kävi alkuviikosta töissämme ja sanoi: "Täällähän on tyhjää kuin Jeesuksen haudassa pääsiäisaamuna" (minusta oli hauskaa että joku oikeasti käyttää tuollaisia ilmaisuja arkipuheessaan, minä puhun tosi tylsästi). Toisen luin netistä: "Some folks are all hat and no cowboy."

4 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Minä yllätyin oikein tosi paljon kun minulle selvisi, että jotkut kirjoittavat ihan vakavissaan fanifiktiota raamatusta O_o (Ja epäilen fikkien teemojen perusteella että kyse ei ollut uskovista ihmisistä. Uskontotieteilijöitä ehkä, mutta ei uskovista.)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että sanoit laukustasi että se on "helvetin hyvä", ja ihanaa että haluat nyt myös panostaa enemmän naisellisuuteesi (meikit, korkokengät)!

terv. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Seeds, raamattufikki kuulostaa aika mielenkiintoiselta :)

Maria, "naisellisuuteen panostaminen" kuulostaa vähän siltä että olisin jotenkin tukahduttanut sitä ennen :)

Anonyymi kirjoitti...

En ainakaan tarkoittanut sitä. Naisellisuuteen panostamisen vastakohta on varmaan juuri sen kieltäminen ja peittäminen (mitä et ole mielestäni missään vaiheessa tehnyt). Mutta on ainakin vielä yksi vaihtoehto: se, ettei tuo (eikä halua tuoda) naisellisuuttaan mitenkään erityisesti esille (muttei myöskään koe tarvetta peittää sitä).

t. Maria

sanavahvistus: piple ;)

Blog Widget by LinkWithin