28.4.2010

Keskiviikko

Pidän sateen tuoksusta. Kiersin keskustan kauppoja etsimässä (turhaan) hauskaa sateenvarjoa (jonka pitäisi olla myös halpa ja kestävä...). En halua mustaa tai muuta tummaa tai jonkun firman logoa vaan voimakkaan vaaleanpunaisen tai pilkullisen. Voisin ottaa Hello Kittynkin. Saatan kuitenkin tyytyä siihen joka minulla on kotona, isän ja äitipuolen Barcelonasta tuomaan (siellä oli ollut hyvin sateista), vähän rikkinäiseen ja mustaan.


Kävin iltapäivällä isäni toimistolla tekemässä vähän töitä. Siellä on tietokone, jolla on tapana kaatua aika näyttävällä tavalla. Onneksi tunnen sen tavat ja tallennan usein.


Minua vähän harmittaa ettei nykyisessä elämässäni ole kauheasti luentoja ja sellaisia, piirrän silloin vapaammin.

Kävimme illalla katsomassa sympaattisen ruotsalaiskomedian. Tajusin jossain vaiheessa miksi en oikeastaan käy katsomassa elokuvia usein. Ne ovat aina joko aivan liian jännittäviä tai liian nolostuttavia ja teatterissa en pääse pakoon vaan joudun vain peittämään silmäni ja korvani.

4 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Ehkä sinun pitäisi koittaa olla enemmän puhelimessa (tai skypessä), silloinhan aina tulee piirusteltua vaikka mitä ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on kyllä totta, yleensä vain kastelen kukkia kun puhun kotona puhelimessa (helposti unohdan sen muuten).

omppu kirjoitti...

Minulla on vähän sama ongelma liian jännittävien tai nolostuttavien elokuvien suhteen, mutta käyn silti elokuvissa, välillä useamman kerran viikossa. Minulla on sellainen "taktiikka", että jos tulee liian jännittävä tms. kohta, niin sanon itselleni monta kertaa(äänettömästi tietysti)"tämä on vain elokuvaa". Kuulostaa tyhmältä, mutta toimii oikeasti! :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo vaikuttaa aika kätevältä, täytyy kokeilla joskus :)

Blog Widget by LinkWithin