25.5.2010

Tiistai


Kaikesta huolimatta (tai johtuen?) päätin pitää pienet kutsut kesäkuussa, samalla periaatteella kuin ennenkin. Ruokaa ja seuraa ja sellaista. En tiedä onko jotenkin surullista viettää syntymäpäiviään tuollaisella tavalla (varsinkaan kun kutsujen ei ole tarkoitus olla varsinaiset synttärit) mutta se tuntui luontevimmalta. Kutsun oikeita kavereitakin mutta jos joku mukava blogituttu haluaa tulla niin on tervetullut.

Päätin myös mennä kampaajalle, hiukseni ovat aika ulkona lokakuisesta mallista ja kaipaan jotain vaihtelua, sen vanhenemisen kunniaksi. En ole ihan varma siitä mitä haluan, paitsi siitä että otsatukka pitää tietysti olla. Haluaisin kampaajalta ehdotuksia ja olen valmis muutokseen. Tai en kauhean suureen. Päätän aina että tällä kertaa kokeilen toista kampaamoa (koska jotkut ovat halvempia kuin se missä olen käynyt) mutta en ikinä mene, en uskalla ja tuo on minusta tosi hyvä paikka (ja on kauniissa vanhassa talossa). Nyt heille pystyi varaamaan ajan netin kautta ja se helpottaa asiointia paljon, ei tarvitse käydä paikan päällä (koska soittaminen on vaikeaa). Sieltä olisi voinut valita kampaajankin mutta minulle sillä ei ollut väliä, paitsi etten halunnut samalle kuin viimeksi. Hän oli aivan tarpeeksi hyvä mutta vähän liian innostunut suorista hiuksista minun makuuni. Systeemin arpoma kampaaja näyttää valokuvassa (tuolla firmalla on aika hyvät kotisivut joihinkin verrattuna) hyvin pirteältä ja nuorelta.

iPhone on aika kätevä kuolleen tietokoneen jälkeisessä elämässä, sain sen avulla siirrettyä kirjanmerkit ja yhteystiedot uudelle koneelle ja musiikitkin (se vaati yhden ohjelman hankkimista). Sähköpostitilejä ei ilmeisesti valitettavasti voi siirtää puhelimesta tietokoneelle, vain toisinpäin. Siinä on tietysti järkeä.
Eikä tilien lisääminen ollut niinkään vaikeaa kuin muistin, uudessa Mailissa (uudessa koneessa on uudempi käyttöjärjestelmä) ei tarvinnut kuin kirjoittaa tunnus ja salasana eikä tarvinnut kaivaa mitään asetuksia. Tosin minulla ei ole mitään käsitystä yhden osoitteen salasanasta mutta en sitä kauheasti käytä edes (ja tiedän miten saan salasanan tietooni).

Sain ikuulla että jatkoni pitäisi olla varma, rahoittaja oli kuulemma sanonut niin puhelimessa. En kyllä taida uskoa ennen kuin allekirjoitan sopimuksen. Toisaalta en kyllä tosissani myöskään usko että olisin ensi viikolla taas työtön. En ehtisi silloin edes pitämään lomapäiviäni.

Olin maanantaina aika iloinen bussikortista, oli sen verran kylmää ja märkää.

3 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Tulen kutsuille, elleivät ne aiemmin mainitut kihlajaiset/tuparit osu samalle päivälle. Niihin täytynee mennä, kun olen kutomassa tulevalle rouvalle jo huiviakin:)

seeds kirjoitti...

Jaa eikun ei mitään, tuo 20. päivähän onkin sunnuntai. Tuskin ne toiset hipat silloin ovat:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa :)

Blog Widget by LinkWithin