7.6.2010

Maanantai

Viikonloppuna lähinnä retkeilin (varoituksena, niistä kertyi paljon kuvia).Työnantajayhdistyksellä on vene, jonka he ovat kunnostaneet ja jolla he tekevät erilaisia retkiä Turun ympäristössä (missä riittää kyllä veneretkeiltävää). Yksi retkistä oli tarkoitettu toimiston henkilökunnalle, eli ihmisille joka ovat infopisteessä, atk-tuelle ja meille tiedotuksessa. Meitä oli minun lisäkseni yksi, mikä oli ihan hyvä kun en niitä muita niin tunne (tupakoimattomuuden huonoja puolia) ja hän oli innostunut luontoretkeilystä ja lampaiden katsomisesta. Hauska retki, en ole ollut ennen tuollaisessa veneessä (se näkyy yhdessä kuvassa) ja saaristossa on aika ihanaa. Yritin varautua kaikkeen (minulla oli jopa reppu, ostin sen perjantaina ja tunsin itseni vähän hölmöksi sen kanssa kaupungilla mutta se on kyllä aika kätevä) mutta en tajunnut että kylmä merituuli tarkoittaa sitä että sormetkin jäätyvät. Menomatkan jälkeen meni ehkä puolisen tuntia ennen kuin niissä kiersi taas veri. Kohteena oli Maisaari, Turun kaupungin omistama ulkoilusaari.
Sunnuntaina olimme taas Ruissalossa, sellaisessa paikassa jossa en ole aikaisemmin käynyt siellä. Siellä oli muun muassa kiva luontopolku, rantakallioita, lehtometsää, rantakäärme ja lisää lampaita (ja munkkeja joita ei jaksanut syödä kerralla). Meri oli kaunis ja aurinko paistoi ja oli mukavaa. Ja uskalsin yllättäen kiivetä lintutornin ensimmäiselle tasanteelle.

7 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Hienoja kuvia. Ruissalo on kiva paikka, nami munkki.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ruissalo on kyllä aika ihana :) Munkkia ostettaessa sanottiin että heillä on pusseja, jos haluaa ottaa loput munkista mukaan, käytin sitä hyväkseni.

anne-mari kirjoitti...

Hienoja kuvia! Suomi on kesalla todella kaunis!

Kotilo kirjoitti...

En meinannutkaan heti tunnistaa Maisaareksi. Sinne pitäisikin vaihteeksi purjehtia tänä kesänä. Voi loma tule jo!

Rica kirjoitti...

Heips. Mistä sieltä sellaisia munkkeja saa? Tiedän sitten poiketa joskus maistiaisilla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anne-Mari, on ja minusta tämä Turun ympäristö on erityisen kaunista, tai ainakin sellaista että tekee mieli retkeillä runsaasti.

Kotilo, olin ensimmäistä kertaa Maisaaressa ja jäi sellaunen olo että voisi mennä uudestaankin, ehdimme olla perillä vain pari tuntia. Olen niin sisämaalainen että tuo meri ja saaristo ovat todella eksoottisia minulle.

Rica, se oli Ruissalon kahvila (http://www.ruissalonkahvila.com/info.htm), aika mukava taukopaikka muutenkin.

Marja kirjoitti...

Oho, aika iso munkkirinkeli :)

Maria

Blog Widget by LinkWithin