8.6.2010

Tiistai

Koulujen loppuminen tarkoittaa vähennettyjä bussivuoroja mikä tarkoittaa täydempiä busseja mikä tarkoittaa sitä että joutuu seisomaan parhaassa tapauksessa niin että on poislähtijöiden tiellä ja joutuu välillä olemaan kokonaan ilman tukea (ja toivomaan ettei kuski toista äkkijarrutustaan) ja tallaa vahingossa takanaolijoiden varpaille. Mikä taas motivoi kummasti työmatkapyöräilyyn, kunhan vain pyörä tulee huollosta (toivottavasti tänään).

Eräät ihmiset ovat oudosti aurinkorasvaa vastaan. Tai näkevät tarpeelliseksi kertoa minulle miten turhaa puuhaa sen käyttäminen on ("En aio elää ikuisesti"), varsinkin silloin kun tuulee ja on viileää (kun tuuli vie uv-säteilyn pois mukanaan?). Ja miksi käyttää aurinkorasvaa jos ei ole ruskettunut (välttääkseen sen?). Onnekssi heidän mielipiteillään ei ole minun elämääni suurtakaan vaikutusta, vaikka se ärsyttääkin.


Kaksi retkeä yhden viikonlopun aikana saattaa olla vähän liikaa, mutta jaksoin tehdä pienen kävelylenkin illalla. Lähimetsäkin on aika ihana.

5 kommenttia:

seeds kirjoitti...

No onpas kummallisia syitä aurinkorasvattomuuteen. Itsekään en pidä tavallisista aurinkorasvoista, vaan käytän luomuja, mutta en kyllä tosiaan halua vanhana mitään ruttuista ja kuivaksi käristynyttä ihoa, ikävämmistä vaikutuksista puhumattakaan. Hyvä tapa suojautua auringolta on tietenkin myös peittävien vaatteiden ja hattujen käyttäminen sekä auringossa oleskelun välttely. Harrastan näitä kaikkia:)

Josefiina kirjoitti...

Juuri tuollaisia mielipiteitä laukovat ihmiset jotka pitävät kaikkia niitä jotka eivät ajattele samoin kuin he tyhminä. On todella rasittavaa kuunnella heitä, varsinkin kun itse on sitä lajia ettei viitsi alkaa väitellä - koska sehän ei vasta mihinkään rakentavaan johtaisikaan. Tässä sinun esimerkissäsi ihmiset haluavat osoittaa vähät välittävänsä terveysriskeistä, mutta sitten on tietenkin myös terveysterroristeja, aivan yhtä rasittavia: "Ai sä syöt paistettua ruokaa? Siitähän saa syövän." "Tiesitkö että limpparipullossa on niin ja niin monta sokeripalaa?" Tai sitten vain niitä joitten mielestä muut ovat väärässä muuten vain: "Hupulliset vaatteet ovat kamalia." "Eikö sulle tule koskaan mieleen kun pidät vaaleanpunaisia vaatteita että muut ikään kuin väheksyvät sinua?" (Toim. huom.: minä en pidä, mutta olen ollut läsnä kun tuo kommentti on esitetty.) Erityisesti välttelen työpaikkaruokalassa niitä ihmisiä jotka iljettelevät muiden valitsemia ruokalajeja, salaatteja, juomia jne. Lopulta he kyllä yleensä löytävät jotain haukkumista myös omasta ruoastaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Seeds, hatut ja peittävät vaatteet ovat kyllä nekin käteviä :)

Josefiina, luin vähän aikaa sitten netissä erään pyöräilijän kokemuksista, hänen kaverinsa (aikuisia ihmisiä) paheksuivat kypärää kauheasti. Minusta vähän outoa tuollainen toisten tapoihin puuttuminen, varsinkaan kun niistä ei ole mitään haittaa itselle.

-TC- kirjoitti...

Pyöräilykypärästä ON haittaa, se on epähygieeninen. Hyötyä tuskin on, sillä se ei suojaa sivusta tulevalta iskulta, ja harva pyöräilijä oikeasti tippuu päälleen.. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Epähygieeninen? Tuo on uusi syy minulle. Toisaalta pyöränikin on aika epähygieeninen.
Jonkun tutkimuksen mukaan kypärän käyttö vähentää päävammoja 85 prosentilla, minusta se kuulostaa ihan hyvältä. Varsinkin kun olen tavannut ihmisen, joka oli onnettomuudessa ilman kypärää. Kypärän kanssa hän ei luultavasti olisi loppuelämäänsä lapsen tasolla.

Blog Widget by LinkWithin