14.6.2010

Maanantai

Sain puhelun pankiltani. Asia ei käynyt aivan selväksi, he soittavat uudestaan ensi viikolla mutta ilmeisesti he olivat kauppaamassa minulle jotain uutta palvelua, joka vähentäisi palvelumaksujani mutta saisin yhden pankkikortin enemmän (kuulemma on hyvä että on kaksi korttia siltä varalta ettei toinen toimi). Eli se saattaa olla hyvä asia mutta myyjä oli niin puhelinmyyjämäinen että aloin heti epäillä että johonkin on koira haudattuna. Ehkä sopimus vaatii kahden vuoden sitoumuksen, kännykkäliittymätyyliin. Se ei kyllä haittaisi, olen opintolainani takia sidottuna heihin hamaan tulevaisuuteen.

Sääennustus petti minut ja jouduin kokeilemaan toista kertaa joskus vuosi sitten ostamaani pyöräilysadeviittaa. Silloin se ei oikein toiminut mutta nyt osasin ehkä käyttää sitä. En kastunut mutta pyörän ohjaaminen oli vähän hankalaa. En tiedä onko viitta liian pieni vai enkö vieläkään osaa käyttää sitä (sen tiedän että sen pitää mennä ohjaustangon yli).

Kävin vaihtamassa kausibussikorttini arvokorttiin, niin että kesälläkin voi mennä satunnaisesti bussilla. Ennen minua tiskillä oli nainen joka kysyi virkailijalta onko hänellä koiraa. Ei ollut, mutta viereisellä oli, sillä virkailijalla jonka luokse olin kävelemässä. Nainen meni minun eteen ja alkoi mainostamaan jotain koirapalvelua, häntä palvellut virkailija pyysi minut luokseen (paikassa on vuoronumerot). Vähän hämmentävää.En ollut lauantaina kauhean fiksu. Eräs työkaveri tuli töihin selvästi sairaana perjantaina ja saattoi tartuttaa minut, tai sitten sain taudin jostain muualta mutta olin lauantaina vähän kipeä. Tai en ollut varma olinko. Paras ratkaisu siihen on tietysti pyöräillä sateessa Ikeaan ja sieltä toiseen ostospaikkaan. Ainakin minulla on nyt juomalaseja juhlia varten, jos olen parantunut siihen mennessä (pelkään etten). Tylsää.

Sunnuntaina mietin vain tekemättömiä asioita ja päätin ettei mikään niistä ollut niin kiireellinen että minun olisi tarvinnut tehdä jotain ja keskityin sairastamiseen.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ööhmm. Mitä todellista etua sinulle olisi tuon uuden pankkipalvelun ottamisesta? Mitä kuluja vähentää ja kuinka paljon? Eli maksaako vaivan.

Ylimääräinen pankkikortti itsessään on aivan turha - ainakaan siitä syystä, että pitäisi olla kortin toimimattomuuden varalle ylimääräinen kortti. Oma pankkikorttini ei ole ollut toimimatta koskaan, ja jos sattuisi joskus olemaan, ongelma ei olisi minun vaan pankin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisi se vähän minun ongelmani jos en pysty maksamaan jotain kortin toimimattomuuden vuoksi :) Vaivaa tuosta ei ole oikeastaan, muuta kuin käyminen verkkopankissa. Ja kahden kortin etu olisi myös se ettei tarvitsisi pitää luottokorttia mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi pankkikorttia samaan tiliin? Onko tuo toinen kortti pelkästään luottokortti, eli ei pankkikorttiominaisuutta ollenkaan?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Juuri niin, mikäli ymmärsin mistään mitään.

Uninen nukkuja kirjoitti...

"onko järkee vai ei"

-TC- kirjoitti...

O_O Miksei tiistai ja keskiviikko, miksei vielä torstaikaan? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei sairaslomalla jaksa kirjoittaa :)

Blog Widget by LinkWithin