17.6.2010

Torstai

Päätin että olen viimein tarpeeksi terve töihin, kolme päivää sairastamista saa riittää. Täytyy olla vain rauhallisesti ja jättää pyöräily väliin.

Terveyskeskuksessa oltiin edelleen ystävällisiä ja myötätuntoisia vaikka tauti ei ollut edes erityisen paha, vain sen verran ettei töihinkään voinut mennä. En ole ollut näin paljon sairaana vuosiin, sen siitä saa kun on taas ihmisten kanssa tekemisissä. Ja sairastaminen on paljon tylsempää kuin lapsena. Makasin vain sängyssä ja luin ja pelasin iPhonella Civilizationia (siihen sai hukattua helposti hyvin monta tuntia) ja söin kaupan kiisseliä (se kuuluu jostain syystä olennaisesti sairastamiseen minulla). Sairaana huomaan että telkkaristakin olisi hyötyä. Stressasin myös kutsuistani mutta jos mitään omituista ei tapahdu niin voin aivan hyvin järjestää ne sunnuntaina (siivoan hyvin ja huolehdin muutenkin hygieniasta enkä varmaan ole enää tartuttavassa vaiheessa).

Pitäisi olla varmaan muutakin kirjoitettavaa, mutta muuta ei elämääni nyt mahdu, kuin tauti.

4 kommenttia:

Pipa kirjoitti...

Kirjoitatko nykyään blogiin vain työmatkallasi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En, miten niin?

Pipa kirjoitti...

Ok. Olen käsittänyt sitten ihan hassusti :) Tylsiä nuo viikonpäiväotsikot! Mutta päiväkirjahan tämä on joten ymmärtäähän sen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen kyllä kirjoittanut viime aikoina paljon työmatkoilla kun ei ole ollut muulloin aikaa, mutta esim. pyöräilyyn siirtymisen jälkeen se olisi vähän hankalaa :) Otsikot ovat tylsiä mutta en osaa keksiä parempiakaan ja Blogilista vaatii jotain otsikoita.

Blog Widget by LinkWithin