23.8.2010

Maanantai


Isäni ja äitipuoleni syntymäpäiväjuhlat sujuivat hyvin ja olivat hauskat. Niihin kuului muun muassa kierros pääkirjastossa, kirjavinkkausta, yhteislaulua, hyvää ruokaa (ihanaa limoncello-liköörillä kostutettua kakkua esimerkiksi). Ja paljon melua ja mahdollisuus kertoa sukulaisille taas missä asun ja mitä teen ja niin edelleen. Mutta ihan hauskaa, vaikka olin tuollakin sellainen vieras joka katsoo nurkasta kun muut laulavat (en ollut yksin siinä, vietin illan siskoni ja hänen miehensä ja yhden serkun kanssa ja luulen olleeni ihan tarpeeksi sosiaalinen. Mukava ihminenkin oli kutsuttu mutta estynyt). Vietin yön isäni ja äitipuoleni luona, sisko ja miehensä olivat siellä myös ja sunnuntaina kävimme porukalla intialaisessa syömässä (lisää ihanaa ruokaa).


Olin ihan tyytyväinen lopulliseen asuuni, se oli tarpeeksi juhlava ja säänmukainen ja pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa niitä korkokenkiä, jotka ostin keväällä yksiin juhliin, joihin en päässyt flunssan takia. Ne eivät olleet hirvittävän mukavat kun jouduin kävelemään pari kertaa keskustan halki mutta onnistuin esimerkiksi säilyttämään tasapainoni.


Sain kotiintuomisiakin, yhdeksän litran kahvipannun isomummoni kahvilasta (sieltä sai legendan mukaan Jyväskylän parhaat munkit aikoinaan). Täytyy keksiä sille joku hyvä näyttelypaikka.

2 kommenttia:

István kirjoitti...

Hei hieno kahvipannu!

Asusi näytti mukavan tyylikkäältä ja rennolta. Siinä oli tuulahdus vanhaa aikaa, samalla jotakin nykyaikaisen nuorekasta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se kahvipannu oli lapsuudenkodissani ja muistoissani paljon isompi, hauskaa että sain sen nyt itselleni.

Blog Widget by LinkWithin