23.8.2010

Tiistai

Minulla on hieman kiireinen viikko. Aamuisin pitää piirtää kansia (kirjamessut ovat lokakuun alussa, sitä ennen pitäisi valmistua viisi kirjaa), sitten mennä yhdistystöihin iltapäiväksi ja sitten illaksi taittamaan isäni toimistolle. Ja sitten perjantaina illalla bussilla Jyväskylään, lauantaina on lapsuudenpihani synttärit (voi olla että kellohame pääsee sinnekin, vähän erilaisella yläosalla).


Tutkin eilen afrikkalaisia puita, tänään vuorossa on Lenin ja huomenna Praha.


Ostin hetken mielijohteesta (tai en tiedä voiko mielijohde olla asia, jota on suunnitellut pitkään, mutta tässä tapauksessa tutkimatta kaikkia vaihtoehtoja) syystakin, kun sai puoleen hintaan. Se on aika siisti ja yksikertainen, diagonaalinen vetoketju tekee sen vähän yksilöllisemmäksi. Vyöstä en oikein tiedä, sen olemassaolo on hyvä asia vyötärön kannalta mutta en tiedä miten he ajattelevat että se on tarkoitus solmia.

Minulla oli maanantaina kännykkä hälyttämässä vähän ennen kymmentä, että muistaisin työväenopiston ilmoittautumisen. Se oli aika jännittävää, kun kurssille otetaan vain 13 ihmistä. Mahduin kuitenkin hyvin, hauskaa.

Olin aamulla taas sen verran laiska että minun teki mieli mennä töihin bussilla. Mutta omatuntoni ei sallinut sitä, olen liikkunut huonosti viime aikoina ja niin edelleen. Onneksi sade päätti puolestani.

Nukuin huonosti ja liian vähän ja näin unia joissa joku laittoi vedenkeittimeni uuniin ja pilasi sen (valvemaailmassa kyseinen henkilö on pätevä kokki) ja joissa kuljin ostoskeskuksessa sadetakissa ja olkihatussa (kun ensin satoi ja sitten porotti) ja törmäsin tuttuun ja nolostuin.

2 kommenttia:

Odelma kirjoitti...

Hieno takki! Olen nähnyt viime aikoina paljon vaatteita, joiden vyö on tarkoitus solmia tuolla tavalla yksinkertaisesti, ei rusetille vaan niin että päät valuvat vain alaspäin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuossa on se ongelma että päät nousevat helposti ylös hassusti, mutta täytyy varmaan yrittää solmia se niin että päät tulevat alaspäin.

Blog Widget by LinkWithin