11.8.2010

Keskiviikko

Pelkäsin etukäteen elämäni muuttumista kiireisemmäksi mutta se on mennyt ihan hyvin, mitä nyt olen kauhean väsynyt mutta niin olen tietysti muutenkin.

Olen saanut jonkin verran asioita aikaan, töitä ja alkanut taas ajattelemaan tulevaisuutta. Minulla on suunnitelmiakin jotain, saa nähdä saanko niitä toteutettua.

Olimme vaihteen vuoksi iltauimassa, sekin oli hauskaa. Vähän hämärämmässä pystyin kuvittelemaan ettei kukaan nähnyt kauheita hyttysen (toivottavasti) pistoja jotka olivat ilmestyneet jalkoihini. En ollut tajunnut että jos istuu ulkona illalla maaseudulla saattaa kohdata kaikenlaisia eläimiä.

Kotimatkalla näin urheilullisen pyöräilijän joka kaatui ajotielle melkein pysähdyksestä. Onneksi ei ollut autoja ja hänelle ei käynyt mitenkään (kerrankin uskalsin kysyä).

Olen alkanut haaveilemaan uudesta kamerasta. Tällä hetkellä minulla on yksi, joka toimii vain johdon ollessa seinässä kiinni (hieman huono ominaisuus kameralle) ja siihen ei riitä akun vaihto, sitä on jo kokeiltu. Ja toinen, jonka ominaisuudet ovat hyvin rajalliset (haluan kameran jonka aukkoa ja suljinaikaa ja tarkennusta pystyy säätämään) ja jolla kuvista tulee masentavan näköisiä, ellei satu olemaan veden äärellä aurinkoisena päivänä, se pitää sinisestä. Voi olla että tuo jää vain haaveeksi, mutta ainakin voin tutkia kameroita netissä ja suunnitella. Tämä vastaisi vanhaa kameraani mutta on vähän liian kallis minulle, etsin ehkä enemmän jotain tämän kaltaista. Jostain syystä Panasonicin Lumix-kamerat ovat alkaneet viehättää minua. Suosituksia otetaan vastaan!

4 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Minulla on haaveissa Nikon D90. Suuri rakkauteni, Canonin 300D, on niin ikivanha, etta pitaisi jo paastaa elakkeelle pikkuhiljaa ennenkun se kokonaan leviaa.

Minulla on digipokkarina Canonin PowerShot SD950 IS Digital Elph, nyt jo vuosia vanha mutta on ollut todella luotettava pieni "taskukamera". Tosin useimmiten "taskukamerana" nykyaan toimii kylla iPhone.

Ei tasta jaarituksesta taida paljon apua olla? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minullakin olisi lopullisissa haaveissa joku järjestelmäkamera mutta tässä vaiheessa pokkarikin kävisi, kun on oikeastaan tarvitsisin kameran jota olisi mukavaa kuljettaa aina mukana. Luulen että saatan olla kärsimätön ja käydä huomenna katsomassa yhtä tarjouspuhelinta joka saattaisi täyttää vaatimukseni, varsinkin hinnan suhteen.

seeds kirjoitti...

Minulla on Panasonicin Lumix (DMC LZ6) ja se on kyllä ollut oikein hyvä pokkariksi. Itse otin ko. mallin, koska siinä on patterit akun sijaan, mikä laskee hintaa, ja 6xkertainen zoomi, kun muissa vastaavan hintaisissa oli vain 3 kertainen. Ja käytän siis ladattavia paristoja, jotka ovat mielestäni olleet ihan akun veroisia. Kuvan laatuun olen ollut erittäin tyytyväinen, erilaisia moodejakin löytyy aika paljon. Valovoimaa ei ole hirveästi, mutta sitä ei yleensä saa kuin rahalla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Katsomassani tarjouksessa on yksi Lumix, mutta se on sataviisikymppiä kuin katsomani kamera eikä ominaisuuksiltaan sitä parempi, hinta taitaa tulla siitä että se on tämän kesän malli ja siinä on gps, muutenkin ne ovat vähän turhan hintavia minulle niillä ominaisuuksilla jotka tarvitsen.

Blog Widget by LinkWithin