29.9.2010

Keskiviikko

Kirjamessukilpailuun tuli kahdeksan vastausta mutta lippuja oli sen verran jäljellä ettei tarvinnut ryhtyä arpomaan (toivottavasti kukaan ei enää tarvitse niitä). Onnea voittajille ja tulkaa katsomaan osastoamme (itse en kyllä ole paikalla koko aikaa).

Olin tiistain oudon huonolla tuulella, se on aika tylsää.

Onneksi ilta oli kiva ja palautti hyvän tuulen. Maauimala on auki vielä tämän viikon ja siellä oli melkein kesäistä, aurinkoista ja aika paljon väkeä ja lämmintä vettä. Syyskuun huomasi vain keltaisista lehdistä vedessä.

En ole viime aikoina kuvitellut sairastavani jotain, jos ei oteta lukuun sitä että pelkään usein nuhan ja kurkkukivun johtavan flunssaan mutta nyt olen onnistunut keksimään tilan joka sopisi joihinkin oireisiini, se ei ole kuolemaksi mutta saattaisi hankaloittaa jotain asioita. Joka tapauksessa luulen että kunhan (jos?) elämäni rauhoittuu lokakuussa minun pitäisi yrittää mennä lääkärille, ei sen takia että tuo juttu olisi jotenkin todennäköinen vaan koska minulla on tiettyjä oireita, joiden syy saattaisi olla hyvä selvittää, jos sen pystyy. Ja jos ei pysty niin tarvitsisin oireisiin paremman hoidon kuin tällä hetkellä.

5 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Kiitos lipuista! Joo tulen katsomaan, oon niin innoissani kun pitkästä aikaa pääsen sinne että ajattelin käydä tarkkaan läpi koko messut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kannattaa varata hyvin aikaa, siellä saa kulumaan helposti koko päivän :)

Heta kirjoitti...

Hei,

kiitos paljon lipuista! Ystäväkin pääsee nyt mukaan. Ja kirjamessut ovat huippuja!

tohveli kirjoitti...

Kiitos lipuista! Täällä ne odottivat pöydällä, kun kotiuduin neuletapaamisesta! Vielä en osaa sanoa minä päivänä messuille olen tulossa, mutta aivan varmasti tulen tervehtimään.
:)

Sari kirjoitti...

Kiitos lipuista. Perille tulivat :) Sunnuntaina ollaan tulossa.

Blog Widget by LinkWithin