30.9.2010

Torstai

Pesutuvassamme on näköjään taas sotatila. Joku oli teipannut oveen ison lapun siitä miten varattu vuoro pitää käyttää tai peruuttaa, (mikä on tietysti ihan totta ja tunnustan että minulta on jäänyt perumatta pari kertaa mutta kesällä kun viikolla saattaa olla vain yksi varaus). En vain tiedä miten kirjoittaja tietää ettei vuoroa ole käytetty. Yksi vuoro on neljä tuntia ja minä saatan käyttää siitä puoli tuntia. Vuorojen pituus on ehkä suurin ongelma, varsinkin nyt kun meillä ei ole enää kuivaushuonetta, luulisi että kaksi tuntia riittäisi.

Joku toinen taas oli saanut huoltoyhtiöltä muistutuksen siitä että avaimet pitää palauttaa ja tuonut lapun pesutupaan kommentilla varustettuna: "aika oli 12. Ei kai ole niin kiire." Kun ensimmäinen vuoro loppuu silloin huoltoyhtiön kolme huutomerkkiä tuntuvat vähän liiallisilta.

Kävin alennusmyynnissä katsomassa yhtä mekkoa mutta ostinkin paistinpannun ja kuulokkeet, luultavasti tarpeellisempia. Ainakin hämmennyin siitä miten hyvin kuulokkeilla voi kuulla, vaikka taustalla olisi meluakin.

Unohdin kalenterini isäni toimistolle. Se ei ollut mikään ongelma, aika harvoin kuitenkin tarvitsen sitä. Paitsi että säilytän bussikorttiani sen välissä, minkä muistin neuletapaamisen jälkeen kun olin menossa bussiin. (opin sen että spontaani kiroukseni on voi vittu!)

Minun oli tarkoitus olla neuletapaamisessa vain vähän aikaa, minulla oli aika kivulias olo. Särkylääkkeet tehosivat kuitenkin paremmin kuin odotin ja seura oli niin hyvää että jäinkin melkein kolmeksi tunniksi.

Tänään ja huomenna olen "lomalla", tänään messuja rakentamassa ja huomenna sitten myymässä. Jännittävää ja hauskaa.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin