3.9.2010

Perjantai

Työ jatkui sitten. Huojentavaa, senkin takia että minulla on nyt kolme kuukautta lisää aikaa olla miettimättä tulevaisuuttani.

Jouduin esittelemään yhdistyksen uusia sivuja jäsenille. Ei mennyt kovin hyvin, minun piti kertoa jotain rss-syötteistäkin enkä ymmärrä tarpeeksi voidakseni selittää mistä on kyse. Sama pätee Wordpressiin, jotkut haluaisivat siitä kurssin mutta en minä voi opettaa sellaista mitä en oikeasti ymmärrä (tai voin pitää pikakurssin metodistani: googleta ahkerasti ja tutki Wordpressin ohjeita, niin minä sen tein).

Sivutöissä aiheutin melkein Tosi Pahan jutun, onneksi vain melkein mutta vähän kauhistuttaa vieläkin.

Olen kulkenut paheellisesti tämän viikon bussilla töihin enkä edes jaksa tuntea huonoa omaatuntoa. Sen sijaan olen käynyt pienillä kävelylenkeillä iltaisin.

Olin varmaan pari viikkoa siivoamatta kunnes eilen tajusin sen ja huomasin miten sotkuista kotonani oli. Sen jälkeen oli pakko siivota.

Ensimmäinen syyshattukokeilu päätyi purkuun ja seuraava piti aloittaa vaikka kello oli yli yhdeksän. Se näyttää ihan hyvältä mutta en tiedä onko kuitenkaan hyvä idea neuloa paksusta langasta (se on jotain ihanaa pehmeää villasilkkialpakkasekoitetta ja auttaa alpakkapaimenten lapsia tai jotain) pitsimyssyä. Toisaalta siitä ei ole tarkoitus tulla talvihattua joten ehkä reiät ovat hyvä idea ja tekevät sen vähän kevyemmäksi.

Nettiyhteyteni ei toiminut aamulla, siksi tämä tuli näin myöhään.

2 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Hyva, etta ne tyot sitten jatkuivat!!

Monelle ihmiselle voisi pitaa kurssin googlen kaytosta. Sielta loytyy kylla ohjeet melkein ihan mihin tahansa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Googlen tehokas käyttö on kyllä hyödyllinen taito, tosin en itsekään ole niin hyvä kuin voisin olla.

Blog Widget by LinkWithin