2.9.2010

Torstai

Syksy on tainnut saapua, yhtenä merkkinä on se että olen pitkästä aikaa kiinnostunut neulomisesta. Uusi hattu ja ehkä huivi.

Sade yllätti minut ja huono sateenvarjo petti minut. Onneksi olin keskustassa ja sateenvarjokaupat lähellä. Olisin halunnut hauskan, pilkullisen ehkä mutta jouduin tyytymään tavalliseen. Se oli vähän liian kallis ja vähän liian tylsä mutta se on myös erittäin tukeva ja väittää vastustavansa tuulta. Toivottavasti kestää.

Olin tiistaina vähän huonolla tuulella ja hyvin väsynyt ja olisin mieluiten vain mennyt kotiin sänkyyn makaamaan ja syömään suklaata ja lukemaan hömppää. Mutta ei voinut, sen sijaan tein sivutöitä eteenpäin niin pitkälle kuin pystyin. Luulen selviäväni aika hyvin kaikesta.

En erityisesti pidä hyönteisistä mutta eniten kammoan perhosten toukkia. Tiistaina näin kaikista kauheimman sellaisen (onneksi maassa), se oli valtava ja lötkö (se on niissä inhottavinta) ja vähän läpikuultavan näköinen, vähän kuin joku sellainen vähän limaiseksi tehty kumimato, mutta se liikkui. Jäin tuijottamaan sitä vähäksi aikaa kun se oli niin inhottava.
Eilen metsäkävelyllä joku toukka oli hypännyt (tai tippunut) takkini olkapäälle. Se oli onneksi pieni.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin