15.10.2010

Perjantai

Säikähdin kun sain Netposti-ilmoituksen kirjeestä Turun kaupungilta. Se kuulosti pahalta ja yritin keksiä mistä olisin voinut joutua vaikeuksiin. Kunnes muistin, se oli lasku ompelukurssista. Maksoin ja vältin vaikeudet.

Osuin kotimatkalla keskelle myrskyä. Se oli aika hienon näköistä vaikka sormet meinasivat jäätyä. Pitää varmaan alkaa etsimään talvivaatteita (luulen pakanneeni niitä jonnekin).

Näin bussin ikkunasta kun joku nainen sitoi lyhtypylvään ympärille huivin, kukallisen.


Ostin sarjan leikkureita, joilla saa aikaan kätevästi säännöllisiä ympyröitä. Olen haaveillut sellaisista pidempään ja pääsin heti käyttämään niitä. Sain oikein inspiraation korttiin (vaikka se ei ehkä näykään), pitkästä aikaa, olen ollut liian väsynyt ja kiireinen viime aikoina. Haluaisin tehdä jotain tuollaista joulukorteiksikin, mutta ehkä kukat ovat liian epäjouluisia jopa minun ei-perinteisiin kortteihinikin?

3 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Voisihan tuosta palloteemasta jatkaa helposti kukan sijaan lumihiutaleitakin, ovathan nekin hyvin kukantapaisia.

Kivannäköinen kortti kyllä.

Tuuli kirjoitti...

Kysyn nyt näin tosi epävirallisesti, että olisitko kiinnostunut väkertämään viitisenkymmentä hääkutsukorttia ensi kesän häitä varten?
Jos oot kiinnostunut niin laitan sulle sitten vaikka mailia tulemaan.
Jos et ehdi tms. niin se on ok, kunhan nyt vain kysyn ku tuli vaan mieleen :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Annikki, päätin ruveta hyvin perinteisen jouluiseksi ja ei-luovaksi tänä vuonna, kolmioista tulee hyviä joulukuusia :)


Tuuli, 50 on vähän liikaa kun aikatauluni on niin arvaamaton kuin se on ollut, en oikein ehdi tekemään omiakaan juttujani :)

Blog Widget by LinkWithin