14.10.2010

Torstai

Muutto on alkanut tuntua todennäköiseltä, ennemmin kuin myöhemmin, tosin ei tänä vuonna. En kyllä tiedä minne muuttaisin, tällä alueella on niin hyvät palvelut etten haluaisi luopua niistä mutta toisaalta täällä ei tunnu olevan yhtään hauskempia asuntoja kuin tämä (ja koska täällä ei ole kauheaa niin muutan vain hauskempaan) ja osa paikoista on levottomampiakin. En haluaisi vuokrata yksityiseltä ja luulen että paikat jotka vaativat kahden kuukauden vuokraennakkoa ovat ulottumattomissani. Vuokranantajani omistaa muitakin vuokra-asuntoja mutta en välttämättä haluaisi muuttaa esim. Varissuolle (siellä on tosin vielä paremmat palvelut ja hyvät joukkoliikenneyhteydet, ne ovat tärkeät). En tiedä onko edes mitään tätä parempia alueita, siis sellaisia joihin minulla olisi varaa.

Haaveilen kaksiosta, vaikka se saattaa olla liian kunnianhimoista minulle. Katsoin jo yhden asunnon pohjapiirrosta (se oli kohtuuhintainen mutta samantasoisella alueella) ja nyt kuvittelen asuvani siellä. Erillinen makuuhuone saattaisi tuntua oudolta ja olohuoneessani olisi vain kirjahyllyjä ja työpöytä mutta parveke olisi aika kiva.

Muutto ei kyllä ole vielä ajankohtainen mutta minun täytyy aina sopeutua muutokseen hyvissä ajoin (rahaakin olisi hyvä alkaa säästämään, mutta siinä en ole ollut hyvä viime aikoina).

Tajusin jossain välissä että puolierakoitunut elämäni on antanut minulle ehkä vähän oudon kuvan muiden ihmisten elämästä. Jos toisten koteja näkee vain sisustuslehdissä ja televisiossa ja satunnaisesti kutsuttuna vieraana saattaa kuvitella että muiden luona on aina valtavan siistiä ja tyylikkäästi sisustettua (jos tv-ohjelma ei ole tätä genreä). Siksi minusta on hauskaa ja huojentavaa nähdä kuvia kodeista jotka ovat paljon sotkuisempia kuin omani. Siihen nähden miten paljon puhun kotini kaaoksesta on se oikeasti aika siisti, jotkut kaapit ovat vain liian täynnä.

2 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

facebookista näkee kuvia meikäläisen kämpästä... Ei oo sisustuslehtiä nähnykään ja auttaa kummasti "liikaa tavaraa"-angstiinkin..

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minä asun Varissuolla ja siellä on ihan jees palvelut. Minä asun itse tuolla ihan Vaalan lähellä.. siellä on ainakin rauhallista. Tykkään Varissuon palveluista: posti, Kela, terveyskeskus ja kirjasto. Eli älä arkaile muuttaa jos löytyy sopiva asunto. Bussitkin kulkee ihan kivasti vaikka itse en niitä käytäkään.

Blog Widget by LinkWithin