26.10.2010

Tiistai

Testasin huvikseni seurakuntavaalien vaalikonetta. Ihan hyvä etten kuulu kirkkoon, paras ehdokas oli 43 prosenttisesti samaa mieltä kanssani. (Jos kuuluu niin kannattaa äänestää, oli sitten mitä mieltä tahansa kirkollisista kysymyksistä)

Minua ei kannattaisi päästää nälkäisenä kauppaan. Minun ei tehnyt mieli syödä töissä ja ajattelin ostaa jotain valmista ruokaa, tiskiltä tai pakasteesta tai jotain kun olin menossa iltapäiväksi töihin. Mikään ei sielläkään houkutellut ja päädyin ostamaan kolme pinaattilettua, yhden blinin ja paletin tonnikalaa jossain kastikkeessa. Ei kauhean hyvä lounas, varsinkin kun blini oli niin paha että jouduin heittämään sen pois (en tiedä ovatko kaikki blinit yhtä vähän herkullisia, tuota ennen ainoa maistamani on ollut itsetehty johon tuli vahingossa noin nelinkertainen määrä leivinjauhetta. Se oli pahaa).

Minun oli tarkoitus pestä maanantaina pyykkiä mutta se ei taaskaan onnistunut. Tällä kertaa pesutuvan viemäri ei näytä vetävän ja se ei vaikuttanut hyvältä pyykinpesun suhteen. En tiedä missä on vika mutta sama näytti olevan kellarin oven edessäkin (kellariin mennään ulkokautta portaita pitkin), sinne oli tuotu pitkospuut.

Pääsen tänään ensimmäistä kertaa seminaariristeilylle. Vähän hermostuttaa, varsinkin kun lehtemme toimituksen ainoana edustajana joudun tekemään sieltä jutunkin.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Kas, saitkin vielä huonommin soveltuvat ehdokkaat kuin minä (parhaan kanssa yhteistä oli 50 %). Joitain niitä parhaankin vastauksia nähtyäni olin ihan tyytyväinen, ettei tarvitse äänestää, sillä niin poikkeavia omistani ne olivat.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo oli sentään samaa mieltä tärkeimmistä jutuista, erimielisyys oli lähinnä jotakin yleistä uskontoon liittyvää tyyliin miksi kuulut kirkkoon, siihen oli vähän vaikeaa keksiä vastausta :) Mutta onneksi ei tarvitse äänestää.

Blog Widget by LinkWithin