23.2.2011

Keskiviikko

Kurssini meni aika lailla niin kuin kuvittelin: kukaan ei tullut paikalle. Se ei haitannut, kävin ihan mielelläni tapaamassa vanhoja työkavereitani ja syömässä uunimakkaraa (välillä voi syödä kai muutakin kuin tomaattipapukeittoa).

Oli tarkoitus että ensimmäisellä kurssikerralla olisi tutustuttu kuvakirjanteko-ohjelmaan ja sitten he olisivat käyttäneet pari viikkoa kirjan tekemiseen ja sitten kirjat olisi viimeistelty ja tilattu. Ensimmäisellä kerralla aloin epäilemään ettei se ihan toimi mutta kun toinen kerta oli ilmoitettu niin pitihän sinne mennä. Otin mukaan hyvän kirjan ja odotin puolisen tuntia ja luovutin.

Hyvästä kirjasta oli hyötyä toisenkin kaupunkiasian hoidossa. Kelassa piti jonottaa melkein tunti, asian hoitamiseen meni ehkä pari minuuttia. Pelkäsin että minulle tulisi ongelmia vuokranantajan vaihtumisesta, mutta ei, asia oli sillä selvä.

Sain asiani hoidettua kahteen mennessä ja minulla oli vähän sellainen olo kuin olisin päässyt etuajassa koulusta pois. Osa mielestäni keksi mitä muuta hyödyllistä voisin tehdä mutta päätin että tuossa oli tarpeeksi hyödyllisyyttä yhdelle päivälle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen tullut ihan riippuvaiseksi päivityksistäsi! :D Minulla on vain muutama blogi, joita jaksan seurata ja nyt missään niistä ei ole uutta juttua. Mitähän tästä päivästä tulee...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :) Valitettavasti harvensin joskus viime vuoden puolella päivitystahtia niin etten kirjoita perjantaisin, kun joka-arkipäiväinen alkoi tuntua vähän liian rankalta.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ihan rauhassa vaan. Kiitos, kun jaksat blogata noinkin usein! :)

Blog Widget by LinkWithin