7.3.2011

Maanantai

Uusi teoria liittyen ahdistukseeni: Ilmeisesti sitä (samoin kuin masennusta ja muuta) esiintyy enemmän ihmisillä, joilla on yliliikkuvat nivelet. Kuten myös nenäverenvuotoja, saan niitä paljon enemmän kuin ihmiset yleensä (päätellen siitä miten järkyttävänä jotkut tuntuvat pitävän sitä että aina kun minulla on flunssa niin minulla on myös nenäverenvuotoa vähintään kerran päivässä). Tosin ahdistuksen syynä saattaa olla nivelistä jatkuva krooninen kipu, jota minulla ei ole, onneksi, ainakaan vielä.

Sarjassa kummallisia asioita, joita olen oppinut työssäni: Ortodoksinen punk-zine Kaliforniasta , jonka perustivat munkit, jotka olivat entisiä punkkareita.

Olen istunut varmaan liikaa tietokoneella, selkäni tuli sen verran kipeäksi että kaivoin esiin jumppapallon ja olen käyttänyt sitä työtuolina. Se on vähän liian matala ja hankala mutta kipu on sentään kadonnut. Voi olla että pitäisi harkita uuden tuolin hankkimista, entinen on aika vanha ja hajoamispisteessä muutenkin (ei voi aivan täysin luottaa siihen että sen pyörät kestävät painoni, yksi on jo taittunut kerran).

Olin perjantaina hyvin sosiaalinen, ehkä vähän liiankin. Minulla on mielikuvia siitä miten puhuin ja puhuin (eri ihmisille ja kaikki vaikyttivat iloiselta näkemisestäni) mutta en oikein muista mitä sanoin.

Kävin cv-kurssilla ja sain tietää että ensi tiistaina on vielä yksi kerta, joka vaikuttaa tärkeältä. Tai tiesin että se on silloin mutta en tärkeyttä ja olin lupautunut silloin pitämään yhden kurssin entisessä työpaikassa. Sen viimeinen ilmoittautumispäivä oli perjantaina ja kävin kysymässä oliko kukaan edes ilmoittautunut, se olisi ratkaissut ongelman. Toivottavasti ne kaksi ilmoittautunutta eivät pettyneet kauheasti kun kurssi peruttiin (vähäisen osanoton takia, myös), toinen oli tosi käynyt saman kurssin viime vuonnakin joten en tiedä mitä hän olisi saanut siitä irti (varsinkaan kun minä en ole käyttänyt Powerpointia pitkään aikaan ja olen varmaan unohtanut suurimman osan siitä minkä osasin opettaa viime vuonna). Juutuin juttelemaan ainakin kolmen tutun kanssa, hiljaisina hetkinä.

Kävin Subwayssa lounaalla. Tonnikala oli ihan hyvä mutta ei yhtä hyvä kuin normaali tilaukseni (tai olisin voinut ottaa siihen jotain muuta kastiketta). Kävin myös istumassa kirjaston kahvilassa, lukemassa kirjaston kirjaa, jota en ole oikein saanut aloitettua. Nyt sain ja lopetettua myös, onneksi se oli nopealukuinen ja pidin koko ajan silmällä sitä että pöytiä oli vapaana, niin etten estänyt muita asiakkaita. Istuin ikkunan edessä enkä ollut ihan varma pääsenkö ylös kun aika oli lähteä, tunsin itseni sen verran jäykistyneeksi.Jatkoin myös takkikankaiden metsästämistä. Pienestä kangaskaupasta, jossa on kaikkea mahdollista, löysin juuri sopivan kankaan ja siihen täydellisesti sopivan vuorin ja nappeja ja kuulavanua ja kaikkea sellaista mitä takkiin tarvitaan. Ja vielä sen verran edullisesti että jos takki onnistuu (ja jos ei onnistu niin se ei ole katastrofi kun materiaalit eivät olleet niin kalliit) niin se on hinnaltaan ehkä enintään puolet vastaavasta takista kaupassa. Jos työn hintaa ei laske mukaan, silloin hinta kohoaisi aika hurjaksi (mutta minä en laske hintaa työlle on kyseessä on harrastus joka auttaa minua pysymään järjissäni).

Sunnuntaina oli lumikenkäilyä, paremmalla menestyksellä kuin viime vuonna. Lumen laatu näyttää vaikuttavan paljon, kun ei koko ajan upottanut oli paljon hauskempaa.

5 kommenttia:

S. kirjoitti...

Mulla on yliliikkuvat nivelet, mutta ikinä ei ole tullut verta nenästä. Eikä masennustakaan ole ollut. Mutta ehkä poikkeus vahvistaa säännön.

siiri kirjoitti...

Voi herrantähden miten jumalaisen upea vuori ja takkikangas. Ostaisin heti jos tekisit mulle noista takin :D

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin katsoin heti, että todella ihanat ovat. Siitä tulee taatusti hieno!

Laura B kirjoitti...

ihanat takkitarpeet! Täällä myös yksi joka yllättyi siitä että nenäverenvuoto, masennus ja yliliikkuvat nivelet voisivat liittyä toisiinsa. Minulla vain jälkimmäinen, kurja sekin jo yksinään, toivottavasti ei tule koskaan vaivoiksi noita muita.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

S, en tiedä miten yleistä se oikeasti on, minusta on vain hauskaa ajatella että oireilleni voi olla joku selitys :) En kyllä usko että se selittää ahdistustani.

Siiri, olin yllättynyt miten hyvät kankaat löysin, yleensä ei löydä kun etsii.

Anonyymi, kiitos, toivottavasti tulee.

Laura B, minulle eivät nivelet ole onneksi aiheuttaneet vielä suurempia ongelmia, mitä nyt ehkä lievää särkyä joskus mutta olen kuullut paljon pahemmastakin (raskaus ei välttämättä sovi kai hyvin yhteen yliliikkuvien nivelten kanssa). Nenäverenvuoto on onneksi vain lähinnä tylsää, enemmän kuin oikea ongelma.

Blog Widget by LinkWithin