25.5.2011

Keskiviikko

Tein kirjastoon hankintaehdotuksen. Sain vastaukseksi "Hyvä Näkymätön tyttö, kiitos taas hankintaehdotuksesta. Kirja tulee kirjastoon." Harrastankohan sitä liian usein? Ei niitä ole tainnut olla kuin (vai jopa) neljä tai viisi tänä vuonna mutta kaikki sellaisia, joita kirjastossa on muutenkin, esim. sarjojen seuraavia osia kun kirjastossa on kaksi tai yhdeksän osaa ennestään. Ja yksi oli jo hankinnassa. Eikä mitään hömppää vaan fantasiaa ja yksi sivistynyt dekkari.

Jatkoin t-paitojen ompelemista. Kolmannesta sain jo säädettyä aika hyvän, toinen on käyttökelpoinen mutta vähän liian väljä. Kolmannessa on kavennettu vyötäröä, mutta se ei ole kuitenkaan liian tiukka, toivottavasti. Huomasin että ompeleminen helpottui huomattavasti kun löysäsin langankireyttä, sen jälkeen lanka ei katkennut kertaakaan. Olisi luullut että olisin tajunnut sen jo aiemmin. Neljännestäkin paidasta tuli ihan hyvä mutta viides epäonnistui, mikä on sääli kun se on mukavan pehmeää kangasta. Siihen oli tarkoitus tulla sellainen vesiputouskaulus, mutta jokin meni pieleen eikä se laskeudu kunnolla.

Talossani vaihdetaan lukot kesäkuussa. Hyvä juttu, paitsi että uudet avaimet pitää hakea isännöitsijältä ennen alkua ja toimisto on auki vain arkisin virastoaikoihin, mikä saattaa olla hankalaa jos minulla on oikeasti töitä kesäkuussa (minulle on sanottu että minut otetaan sinne ja että minuun otetaan yhteyttä toukokuun lopulla joten vielä ei kai tarvitse panikoida).

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin