24.5.2011

Tiistai

Saatoin olla hieman väsynyt maanantaiaamuna, ilmeisesti koko viikonlopun kestävä juhliminen on raskasta vaikka lauantaina lähtisi kotiin ennen yhtätoista ja sunnuntaina olisi vain päivällä sukujuhlissa (jotka jännittivät kauheasti etukäteen mutta eivät olleet yhtään niin pelottavat, kyse kun ei ollut minun suvustani). Bussiin noustessani olin ehtinyt kokonaan unohtaa että tarkoitukseni oli ladata bussikorttini, vaikka kortti ja raha olivat kädessäni. Onneksi kuski huomasi ne ja ojensi kätensä ennen kuin ehdin sanoa mitään.

Käytin sateista säätä tekosyynä bussin käyttöön, voi olla että pyöräily olisi piristänyt paremmin keikkatyöpäivään. Joomla vaatii minulta aika paljon aivotoimintaa. Varsinkin kun piti koko päivä selittää sitä toiselle. Selvisin kuitenkin mutta en tiedä riittäisivätkö hermoni opetustyöhön.


Minulla on kunnianhimoinen tavoite ommella julkisesti käytettäväksi sopivia kesävaatteita. Tähän mennessä valmiina on yksi t-paita (ja toinen jota ei voi käyttää julkisesti) ja hame, ne olivat päällä sunnuntain juhlissakin. Vielä olisi jäljellä kolme t-paitaa ja ehkä yksi muu yläosa ja kaksi hametta. Saa nähdä saanko valmiiksi tällä viikolla. Ja sitten pitäisi vielä jossain vaiheessa pyöräillä Ikeaan ostamaan vielä yksi verhokangas keittiöön.

Kuva on otettu jokirannasta, katson ystävyyden seikkailusiltaa, jonka ylittäminen näytti vähän pelottavalta puuhalta. Takaisin joen toiselle puolelle pääsi nopeasti vaijeria pitkin liukumalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän blogit lisäksi sulla näyttää olevan kauniit sääret. Nyt mars leninkejä ompelemaan!

Blog Widget by LinkWithin